Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO 108 Megapiksel Kameralı Bütçe Dostu Bir Telefon Hazırlıyor

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre OPPO 108 Megapiksel kameraya sahip A serisi yeni bir telefon geliştiriyor. İşte ilk bilgiler…

Yeni bir rapora göre OPPO daha önce yer vermediği donanıma sahip A serisi bir telefon hazırlıyor. Gelen bilgilere bakılırsa şirket popüler A serisi için orta segment bir telefon duyurusu planlıyor. Sözü edilen telefon daha önce A serisi telefonlar görmediğimiz özelliklere sahip olacak. OPPO A serisi telefonun öne çıkan özelliklerinden biri 108 megapiksel kamera olacak.

OPPO 108 Megapiksel A Serisi Telefon Hazırlıyor

Xiaomi, Redmi Note 12 Pro serisiyle birlikte orta segmentte rekabet çıtasını bir hayli yükseltti. Diğer markaların bu rekabetle başa çıkabilmesi için harekete geçmesi gerekiyor. Bu noktada OPPO, A serisini daha iddialı bir noktaya getirmek istiyor.

OPPO Reno 7 4G

Digital Chat Station adlı güvenilir hesaptan gelen son bilgilere göre OPPO oldukça iddialı özelliklere sahip bir A serisi telefon hazırlıyor. Bu telefon 108 megapiksel ana kameraya sahip olacak. Böylece ilk kez bir OPPO telefonda 108 megapiksel kamera göreceğiz. Öte yandan A serisi telefonun üç ya da dört kamera barındırması bekleniyor.

Bir diğer önemli noktada kavisli ekran. OPPO’nun daha önce amiral gemisi telefonlarda yer verdiği kavisli ekranın ilk kez bir A serisi telefonda kullanılacağı aktarıldı. Öte yandan telefonda ön kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılacak. Kaynak ayrıca OPPO A serisi telefonun 67 watt hızlı şarj desteğiyle çıkış yapacağını bildiriyor.

Tanıtım tarihi yaklaştıkça sözü edilen telefona dair somut bilgilerin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu