Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Edge 20 Kendini Gösterdi

Motorola’nın uygun fiyatlı orta segment telefonu Motorola Edge 20 kendini gösterdi. Telefon oldukça şık bir tasarım ile gelecek.

Bu ayın başlarında, Motorola’nın piyasaya çıkacak üç yeni akıllı telefonu sertifika almıştı. Alınan sertifika ile bu modellerin Motorola Edge 20, Edge 20 Lite ve Edge 20 Pro olarak isimlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Bugün ise ana modelin belli başlı teknik özellikleri ve render görselleri ortaya çıktı.

Motorola Edge 20 özellikleri belli oldu

Sızdırılan bilgilere göre Edge 20’de 6.67 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli OLED ekran yer alacak. Bu ekranda orta bölümünde nokta çentik bulunacak. Ön kameranın ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde olacağı söyleniyor. Kamera demişken telefonun arkasında dikine konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu bulunacak. Ana kamera 108 Megapiksel çözünürlüğünde, ikinci kamera 16 Megapiksel çözünürlüğünde ve üçüncü kamera 8 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Motorola yonga seti tarafında tercihini Qualcomm’dan yana yapacak. Halbuki Motorola, MediaTek’in Dimensity serisini kullansa fiyatları düşürebilir ve Çinli firmalar ile rekabet içerisine girebilirdi. Edge 20’de Snapdragon 778G yonga seti kullanacak olan Motorola, 6 GB RAM ve 8 GB RAM‘li opsiyonlara yer verecek.

Motorola Edge 20

Kutusundan hızlı şarj destekli 4.000 mAh civarında bir batarya ile çıkması beklenen Motorola‘nın yeni gözdelerinin 400 dolar fiyat bandından bu ayın sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fiyat konusunda Çinli rakipleri karşısında dezavantaja sahip olan Motorola bakalım LG gibi telefon pazarından silinip gidecek mi? Yoksa yol yakından bir aksiyon alınacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu