Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Beklenen Telefonlar İçin Tarih Verdi! Dahası da Var

Xiaomi 11T serisi için beklenen tarih açıkladı. Xiaomi’nin küresel çapta gerçekleştireceği etkinlikte sürpriz tanıtımlar da olacak.

Xiaomi heyecanla beklenen 15 Eylül etkinliğine dair paylaşımlara başladı. Marka ilk olarak Xiaomi 11T serisi modellerin bu etkinlikte tanıtılacağını onayladı. Telefonlara dair bugüne kadar sayısız haber aktardık. Xiaomi 11T ve 11T Pro ismiyle çıkış yapacak telefonlar hakkında son gelişmeleri aktaracağız. Öncesinde etkinlikte tanıtılacak diğer sürpriz ürünlere göz atalım.

Bir süredir sertifika bilgilerinde karşımıza çıkan Xiaomi 11 Lite NE modeli de yine bu etkinlikte tanıtılacak. Xiaomi söz konusu telefon için de paylaşımlara başlamış görünüyor. Uygun fiyat yapısıyla Çin’de rekor satışlara ulaşan Xiaomi Mi Pad 5 tablet serisi de yine bu etkinlikte görücüye çıkacak. Tabletlerin Türkiye pazarına giriş yapmaları bekleniyor.

Xiaomi 11T Serisi Çok İddialı 

Xiaomi T11 ve T11 Pro modelleri tam anlamıyla amiral gemisi katili olacaklar. Dimensity 1200 ve Snapdragon 888 işlemcilerinden güç alacak telefonlar öncül modelleriyle kıyaslandığında önemli gelişmeler içerecekler. Bunların başında 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran ve 108 megapiksel üçlü arka kameralar. 108 megapiksel kamera bu defa her iki modelde olacak. Bir diğer önemli gelişme ise 120 watt hızlı şarj desteği olacak.

Xiaomi Lite 5G NE’nin kısa süre önce sızdırılan görselleri telefonun Xiaomi 11 Lite’dan farksız olacağını gösterdi. Renk çeşitliliği sunacak akıllı telefondaki en önemli gelişme Snapdragon 778G işlemcisi olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu