Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Watch Color 2 Tanıtıldı, Uygun Fiyatıyla Gönlümüzü Fethetti

Son günlerde sızıntılara konu olan Xiaomi Watch Color 2 akıllı saat tanıtıldı. Xiaomi’nin yeni saati şık tasarımlı ve uygun fiyatlı.

Xiaomi, 2019 yılında duyurduğu Watch Color akıllı saatin devam modelini iki yıl sonra duyurdu. Xiaomi Watch Color 2, önceki modelde olduğu gibi sportif tasarım anlayışını sürdürüyor. Metal çerçevelere sahip olan saat oldukça hafif bir yapıda ve sadece 36,3 gram ağırlığında.

Saatin kasası beyaz, mavi ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle geliyor. Fakat kordonlarda renk tercihi beyaz, mavi, siyah, sarı, turuncu ve yeşil olmak üzere alt adet. Sevindirici olan gelişme ilk üç renkli kordonun kutuya dahil edilmesi.

Akıllı saatte 1.43 inç büyüklüğünde 60Hz dairesel AMOLED ekran yer alıyor. Kullanıcılara 200’den fazla saat yüzü ile özelleştirme imkanı sunuluyor. Diğer akıllı saatlerde olduğu gibi Color Watch 2’de de kalp atış hızı izleme için PPG ve kan oksijen seviyesi izleme için SpO2 sensörleri yer almakta. Ayrıca uyku takibi, stres takibi, solunum eğitimi, adet döngüsü takibi önemli işlevleri de görüyoruz.

Xiaomi’nin çiçeği burnunda akıllı saatinde 19’u profesyonel olmak üzere 117 farklı antrenman modu bulunuyor. Çift frekanslı bir GNSS çipine (GPS, BeiDou, GLONASS) sahip olduğundan, kullanıcıların egzersiz sırasında yer takibi için akıllı telefonlarını yanlarında taşımalarına gerek olmayacak. Saat ayrıca 5 ATM (50 metre) derinliğe kadar su sızıntılara karşı koruma sağlıyor.

Xiaomi Wear uygulaması aracılığıyla hem Android hem iOS cihazlarla eşleşebilen saatte sesli asistan hizmeti ve temassız ödemeler için de NFC yer almakta.

Xiaomi Watch Color2, tam şarjla 12 gün kullanım süresi sunan 470 mAh büyüklüğünde bir pille geliyor. Saatin tam şarj olması ise 2,5 saat sürüyor. 30 Eylül’de satışa sunulacak saatin fiyatı ise 899 ¥ / 139 $ olarak açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu