Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerRazerTeknoloji

Razer Chroma Light Strip Set İnceleme – Işıl Işıl Her Yer Her Yer Sanki Pavyon!

Razer’ın oyuncuların odalarını aydınlatan yeni ürünü Razer Chroma Light Strip Set inceleme konuğumuz oluyor. Bu set odanızı diskoya çevirecek.

Oyuncuların sevilen markası olan Razer, yeni ürünleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Chroma özelliğini tüm ürünlerine getiren ve RGB tutkunlarının hayallerini süsleyen Razer’dan şimdi de Razer Chroma Light Strip Set geldi. Odanızı resmen bir diskoya çevirecek olan bu ışıklı set sayesinde oyuncular kendi tarzını odalarına yansıtabiliyor. Bluetooth bağlantısı üzerinden çalışan bu set bakalım bizlere neler sunuyor? Gelin hep birlikte incelememize bir göz atalım.

Razer Chroma Light Strip Set İnceleme

İncelememize öncelikle kutu içeriğinden başlayalım. Kutunun içerisinden iki adet kısa ve bir adet uzun strip yani çubuk çıkıyor. Bu çubukları bağlantıları sayesinde kolayca birbirine veya tek tek ana adaptörümüze bağlayabiliyorsunuz. Bu adaptörde maksimumda üç giriş yer alıyor.

Eğer daha büyük bir odanız veya alanınız varsa ekstradan strip alarak birbirlerine ek yapabiliyorsunuz. Güç için bir adet adaptörün de yer aldığı kutuda Bluetooth bağlantısına sahip olmayan PC’ler için Bluetooth adaptörü bulunuyor. Bu seti dilerseniz Bluetooth adaptörünü PC’ye takıp Chroma uygulaması ile PC’den dilerseniz de iOS ve Android’deki Razer Chroma RGB uygulamasından kontrol edebiliyorsunuz.

Uygulamada tam beş farklı mod yer alıyor. Bunlar; Spectrum Cycling, Breathing, Starlight, Wave ve Static olarak ayrılıyor. Biz şahsen en sevdiğimiz olan Wave kullanıyoruz. Bu opsiyonda tüm renkler bir ahenk şeklinde akıyor gidiyor.

Razer’ın Chroma uygulaması sayesinde tüm Razer ürünlerinizde aynı renk ahenkini seçebildiğinizi de belirtelim. Dilerseniz ana yönlendirici üzerinde yer alan butonlar sayesinde renklerin seçeneğine de uygulamaya bağlı olmadan değiştirebileceğinizi belirtelim.

Ürünün aslında genel yapısına bakacak olursak, RGB ledlerinin yer aldığı ince bir çubuk yer alıyor. Bu çubuk kaliteli bir silikonun içerisine konulmuş. Oldukça fazla ışık saçan bu LED panellerin parlaklığını da ayarlayabiliyorsunuz. Bu kadar basit bir mekanizma aslında Razer’ın Chroma devresi sayesinde anlam kazanıyor.

Uygulama üzerinden dilediğiniz gibi renk değiştirme olayı ve tüm Razer ürünleri ile entegre bir şekilde çalışması bu seti sıradan RGB ışıklardan ayrılmasını sağlıyor. 

Eğer odanızı rengarenk yapmak istiyor ve Razer’ın diğer Chroma ürünlerine sahipseniz Light Strip Set tam size göre diyebiliriz. Pratik kullanımı ve monte edilme özelliğinin yanı sıra sunduğu uygulama destekli özellikleri ile bu setin alternatifi yok diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu