Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Q92 5G ortaya çıktı! Yine mi bir başarısızlık öyküsü geliyor?


Geçtiğimiz aylarda farklı farklı 5G telefonları ile piyasaya giriş yapacağı iddia edilen LG’nin, yeni akıllı telefonu LG Q92 5G göründü.

Akıllı telefon pazarının bir zamanlar en iyilerinden olan LG, pazar payında kaybettiği kanı, yeni 5G’li akıllı telefonları ile almaya geliyor. Geçtiğimiz aylarda 12 yeni modeli piyasaya süreceği iddia edilen LG, serinin ilk modellerinden biri olacak Q92 5G için kolları şimdiden sıvamaya başladı. Çinli üreticilere boyun eğmek istemeyen bu dev şirket, 5G’li ve bütçe dostu telefonları ile yıl sonuna kadar her yolu deneyecek.

Daha önce çeşitli sızıntıları ile karşımıza çıkan Q92 5G, bugün de bazı özellikleri ile birlikte Google Play Konsol listesinde görüldü. Bildiğiniz üzere Google Play Konsol,cihazın teknik özelliklerinin yanı sıra, ekranı ve ön tasarımı gibi bazı donanım özelliklerini de ortaya koyar. Bu adet yine değişmedi; Q92 5G’de her zaman olduğu gibi yine ön tasarımı ile birlikte sızdırıldı.

Listelenen ayrıntılı bilgilere göre LG Q92 5G, gücünü 5G’li Snapdragon 765 yonga setinden alacak ve X5 modem bandıyla da desteklenecek. İşlemcinin yanı sıra cihaz, Adreno 620 GPU sürücüsü ile birlikte gelecek.

Q92 5G

Buna ek olarak Q92 5G, 2400 x 1080 p çözünürlüğe sahip FHD bir ekran ile gelecek. Ancak bu ekranın boyutu hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Android 10 işletim sistemi ile sızdırılan Q92, 6GB’lık da RAM ile desteklenecek; Tabii bunun temel model olup olmayacağı hala belirsiz.

Bakalım LG, yeni bütçe dostu telefonları ile piyasada ses getirebilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu