AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal MedyaTeknolojiXiaomi

Xiaomi Clubhouse Hizmetini Android ve iOS için Yayınlıyor! Yine mi Kavga?

Bugün gelen bir bilgiye göre Xiaomi Clubhouse alternatifi bir uygulama için kolları sıvadı. Clubhouse’un sonu mu geliyor?

Akıllı telefonlar ile en sık ne yapıyoruz? Tabi ki sosyal medyada dolaşıyoruz. Ülkemizde en sık kullanılan sosyal medya uygulamaları Instagram ve TikTok. Facebook ve Twitter ise yine oldukça popüler. Bir süredir de Clubhouse adlı yeni bir uygulamadan bahsediliyor. Özellikle ünlüler ile yapılan “işbirlikleri” ve “herkes gelemez davetiye lazım” şeklindeki pazarlama sayesinde uygulama oldukça popüler bir hale geldi. İşte bu popülariteyi gören Xiaomi Clubhouse benzeri bir uygulama ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Aslıan bakarsanız Xiaomi Mi Talk adında bir uygulama zaten uzun süredir kullanılıyordu ama dün yapılan bir açıklama ile Xiaomi bu uygulamayı güncelleyerek aynen Clubhouse gibi sesli bir mesajlaşma uygulamasına bu sistemi çevireceğini duyurdu. Xiaomi Mi Talk uygulamasının aktif 140 milyon kullanıcısı olduğunu da hatırlatalım. Uygulama hem iOS hem de Android için kullanılabilecek. Bununla birlikte yerel olarak uygulamaya destek verileceği de yine gelen bilgiler arasında.

Xiaomi bugün itibariyle kapalı bir Beta gurubu ile programı denemeye başladı bile. Mart ayı bitmeden de Xiaomi’nin yeni nesil uygulamasının marka gözetmeksizin tüm kullanıcılara dağıtılacağı belirtiliyor. Clubhouse Android desteğini vermezse; biri de çıkar size oldukça alternatif bir şeyi bu platforma sunar.

Bakalım Xiaomi’nin yeni alternatif uygulaması Clubhose’ın yerini alabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu