GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Resmi Site Üzerinde Göründü! Samsung Galaxy Tab S8

Güncelleme bombardımanına aralıksız devam eden Samsung yakında yeni bir tabletini piyasaya sürecek. Samsung Galaxy Tab S8 geliyor.

Aralıksız haberlerimizde yer bulmaya devam eden Samsung, son birkaç gündür yayınladığı güncellemeler ile kullanıcılarının beklentilerini karşılıyor. Eski ve yeni onlarca farklı telefon modeli için güncellemeler yayınlayan Güney Koreli şirket diğer bir yandan da yeni ürünleri için çalışıyor. 2021’i yeni amiral gemileri ile sarsacak olan şirket diğer bir yandan da televizyon ve tablet işlerine odaklandı. Uzun bir süredir beklenen yeni bir tablette ortaya çıktı. Samsung Galaxy Tab 8 nihayet göründü.

Aslında daha önce Samsung Galaxy Tab 8  ile ilgili detaylara haberlerimizde yer vermiştik. Haberimizde tabletin muhtemelen özelliklerinden bahsetmiş ve yakın bir zamanda raflardaki yerini alacağını tahmin ettiğimizi belirtmiştik. Beklenen oldu ve yeni tablet Samsung’un resmi web sitesi üzerinde listelendi. Eski tabletleri unutturacak olan yeni model tablet farklı yapısı ile piyasadaki rakiplerinden de sıyrılacak. Web sitesi üzerinde görünen ürün güvenlik güncellemelerini almış olarak karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy Tab S8
Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab 8 Enterprise Edition Geliyor

Teknoloji şirketinin daha önce piyasaya pek çok tableti çıktı ve milyonlarca adet satıldı. Günümüzde de başarılı işlere imza atmaya devam eden şirket en gelişmiş tabletini de 2021 yılına saklamış gibi görünüyor. Enterprise Edition olarak piyasaya sürülecek olan yeni tablet 1 TB’a kadar microSD kartları destekleyecek. Bünyesinde nano sim kart yuvasına da yer verecek olan model, kullanıcıların sim kartlı bir deneyim sürmesine de izin verecek.

Android işletim sistemi ile gelmesi beklenen tablet, serinin daha önceki ürünlerinden hem daha dayanıklı hem de daha hızlı çalışan bir yapı ile piyasaya sürülecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu