Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 Android 8.0 Oreo güncellemesi başladı

LG V30 Android 8.0 Oreo güncellemesi başladı. Güney Kore’de daha önce beta programına kayıt yaptıran kullanıcılar için başlayan güncelleme, telefonun daha fazla depolamaya sahip Plus modeli için de dağıtıma sunuldu.

LG V30 ve LG V30+ için Android 8.0 güncellemesi her ne kadar beta programı kapsamında yayınlansa da, resmi güncellemenin pek de uzakta olmadığını söyleyebiliriz. LG cephesinden yapılan açıklamaya göre her iki telefon için güncelleme aralık ayı içerisinde resmi olarak kullanıma sunulacak.

LG V30 Android 8.0 neler getiriyor?

Yaklaşık 1.2 GB büyüklüğünde olan Android 8.0 güncellemesi arayüz noktasında önemli bir farklılık getirmiyor, ancak Google’ın yeni Android sürümünde yer verdiği resim içinde resim modu, uyarlanabilir simgeler, şifreler için otomatik doldurma, yeniden tasarlanan emojiler ve daha hızlı açılış süresi gibi temel özellikleri güncelleme kapsamında görüyoruz. Güncelleme ayrıca kasım ayı güvenlik yamalarının yanında bir dizi düzeltme ve geliştirme içeriyor.

LG V30 sonrası Android 8.0 güncellemesi alacak bir diğer telefon LG G6 olacaktır. V30’dan farklı bir yonga seti kullanan LG G6 için güncellemenin yeni yılda yayımlanması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu