Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorKatlanabilir TelefonlarMobirollerTeknoloji

Honor Magic Vs için Tarih Verildi, Rüyaların Telefonu Geliyor

Mobil devinin yeni katlanabilir akıllı telefonu Honor Magic Vs için geri sayım başlıyor. Katlanabilir model çok yakında tanıtılacak.

Honor çok yakında büyük bir amiral gemisi etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bu etkinlikte Honor 80 serisi akıllı telefonların ve Honor Magic V2 isimli yeni bir katlanabilir modelin tanıtılacağı bildirilmişti. Ancak Magic V2’nin ismi, Honor’un paylaştığı yeni tanıtım afişiyle birlikte değişmiş oldu. Afişe baktığımızda bu telefonun “Honor Magic Vs” ismiyle geleceği görülüyor. Telefonun bazı detayları da mevcut. Gelin hepsine göz atalım.

Honor Magic Vs 23 Kasım’da Tanıtılacak

Tanıtım görseline baktığımızda akıllı telefonun içe doğru katlanabilir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Telefonun üst kısmında çift mikrofon ve hoparlör yer alıyor. Ayrıca, bu akıllı telefonun, Honor’un ilk katlanabilir modeli Magic V’ye göre çok daha ince olduğu anlaşılıyor. Şirketin bu konuda büyük uğraşlar sergilediğini fark etmek mümkün.

Kaynaklar, Honor Magic Vs’nin Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağını ortaya koyuyor. Pil tarafında ise 66W destekli 5.000 mAh kapasiteli pil yer alacak. Android 13 tabanlı Magic UI 7.0 üzerinde çalışacak olan katlanabilir Magic Vs, bildirildiği üzere Honor 80 ile birlikte 23 Kasım’da tanıtılacak. Honor 80 serisinin neler sunacağını da hatırlayalım.

Honor 80 serisi, üç adet modeli getirecek. Bir normal sürüm, Pro ve Pro+ sürümler, Honor 80 serisini oluşturacak. Normal sürüm Dimensity 1080, Pro sürüm Snapdragon 778G ve Pro+ sürüm ise Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti sunacak. Şirket, geçen senede olduğu gibi farklı yonga setlerini kullanarak segment gamını genişletmeye devam ediyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu