Akıllı TelefonSony

Sony Xperia Ace IV, Geekbench’te Göründü


Geçtiğimiz aylarda çıkan sızıntılardan sonra Sony Xperia Ace IV akıllı telefonu Geekbench internet sitesinde görüntülendi.

Geçtiğimiz aylarda çıkan sızıntılar ile Sony’nin Xperia Ace IV akıllı telefonu üzerinde çalıştığı hakkında bilgiler paylaşılmıştı. Cihazın ekran ve işlemci bölümlerinde son nesil güncellemelerin olduğu söyleniyor. Şimdi ise Xperia Ace IV modeli Geekbench sitesinde görüntülendi. Platformda görüntülenen cihazın CPU performansı ve bazı diğer temel özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Sony Xperia Ace IV

Telefon Geekbench’in sitesinde SM4375 model numarası ile gözüküyor. Test sonuçlarına baktığımız zaman modelin Qualcomm’un yakın zamanda piyasaya sürmüş olduğu giriş seviyesi yonga seti olan Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisi ile gelmesi bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisi, Snapdragon 480’e kıyasla performans açısından %15’lik bir artış ve %10’luk GPU performans artışı sunuyor. Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 6 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak. Geekbench’in tek çekirdekli test sonucundan 687, çok çekirdekli test sonucundan ise 1922 puan aldı.

Listeye baktığımız zaman Sony Xperia Ace IV hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. Ancak şimdiye kadar cihaz hakkında sızmış bilgilere bakmak gerekirse 2520 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5,5 inç FHD+ OLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. Kutudan 128GB dahili depolama ve 6GB Ram ile çıkacak. Cihazın depolama ve ram bakımından farklı varyantlarının da olması bekleniyor. Kamera kısmına baktığımız zaman henüz sızmış ve resmi olarak açıklanmış bir bilgi bulunmuyor. Son olarak 4500 mAh pil ile gelecek olan cihaz 18W kablolu hızlı şarj sunacağı iddia ediliyor.

İlginizi Çekebilir: Sony Xperia Ace 3 Tanıtıldı, Sony’nin En Uygun Fiyatlı 5G Telefonu

Sony tarafından henüz bu Xperia Ace IV hakkında resmi bir açıklama olmadı. İlerleyen günlerde cihaz hakkında daha fazla bilginin açığa çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu