Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 7 için Android 11 Güncellemesi Facia Oldu


OnePlus güncelleme konusunda bocaladı. OnePlus 7 için Android 11 güncellemesi kullanıcılar için resmen bir facia oldu. İşte detaylar.

OnePlus 7T ve OnePlus 7 için Android 11 güncellemesi Mart ayında piyasaya sürüldü. Ancak bir aydan fazla bir süre sonra kullanıcılar hala telefonlarda sorunlar yaşamaya devam ediyor. OnePlus bu sefer güncelleme konusunda biraz bocalamış gibi görünüyor. Peki, bu sorunlar neler?

Kullanıcılar, OnePlus 7 / 7T cihazlarının Android 11 güncellemesinden sonra herhangi bir değişiklik olmadığını bildiriyor. Bazı yaygın sorunlar arasında pil tüketiminde ciddi bir artış, kötü bir oyun deneyimiyle sonuçlanan kare hızı düşüşleri, telefonlar boştayken bile aşırı ısınma sorunları ve rahatsız edici derecede uzun uygulama yükleme süreleri yer alıyor.

 

Güncellenmiş OnePlus 7 ve 7T serisi telefonlarda en yaygın olan yukarıda belirtilen sorunların yanı sıra, birkaç kullanıcı mobil verilere bağlanma sorunları, daha yavaş kaydırma, yavaşlayan bildirimler, uygulama çökmeleri de bildiriyor.

Bir kullanıcı “OnePlus 7’imdeki yeni güncelleme onu tam anlamıyla bozdu. Oyun oynarken tutarlı çerçeve düşüşleri var. Yeni güncelleme oyun deneyimimi mahvetti, cihaz eskisinden daha fazla ısınıyor ve pil verimliliğini de düşürdü. Bu yeni güncelleme oldukça kötü.” açıklamasında bulundu.

OnePlus kısa süre önce telefonlar için Oxygen OS 11.0.0.2 düzeltmesini yayınladı. Bununla birlikte, en son yazılımı kullanan kullanıcılar, telefonlarında hala aynı sorunları bildiriyorlar.

OnePlus 7 için Android 11

OnePlus’ın bu sorunları ne zaman çözeceğine dair resmi bir açıklaması yok. Şirket bunları gelecekteki yazılım güncellemelerinde ele alabilir, ancak OnePlus 7 ve 7T cihazları tam olarak yeni olmadığından biraz zaman alabilir ve firma daha yeni telefonlar için güncellemeleri yayınlamaya daha fazla odaklanabilir. Eğer OnePlus 7 ailesinden bir modele sahipseniz şu sıralar yapabileceğiniz en iyi çözüm Android 10’a geri dönmek. Umarız OnePlus yakın zamanda güncelleme yayınlar ve hataları düzeltir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu