Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuDizüstü BilgisayarGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeGüvenlikHuaweiMobirollerSamsungTeknolojiXiaomi

Google Chrome ve Chrome OS güncellemeleri bir süre askıya alındı!!!

Çin’de ortaya çıkan Koronavirüs  hem şirketleri hem de halkı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. Google, bugün Chorome güncellemelerini bir süre askıya aldı.

Son zamanlarda ortaya çıkan Koronavirüs, neredeyse dünyadaki herkesi etkiledi. Bununla beraber şirketler de hem maddi hem manevi zarara uğradılar. Hatta bazı firmalar, başta Çin olmak üzere virüsün bulunduğu ülkelerdeki fabrikalarını kapatmak zorunda kaldılar. Buna ek olarak bazı akıllı telefon üreticileri de yeni cihazlarının lansman tarihini ve güncellemelerini de bir süre ertelediler. Koronavirüs Çin’den sonra artık Avrupa’ya da sıçramaya başladı. Bunun üzerine bazı ülkelerde sokağa çıkma yasağı gibi kararlar alındı. Bugünden itibaren Google, Chrome ve ChoromeOS güncellemelerini bir süre askıya aldığını duyurdu.

Yani önümüzdeki birkaç gün boyunca Chorome uygulamanıza herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Şirketin personelleri aslında geçtiğimiz aydan itibaren evlerinde çalışmalara başladı. Fakat Google, bu yöntemi pek beğenmedi. Çünkü bu güncelleme milyonlarca kullanıcılara ulaşacak ve en ufak bir hata bile şirket için pahalıya patlayacaktı. Ancak Google, bugün güvenlik açıklarının kapatılıp sorunların giderildiği bir güncelleme yayınlayarak mesaiye bir süre ara verdi.

Google‘ın personellerine verdiği izinin günü şuan için belirsiz. Ancak şirket ortalık sakinleştiği zaman çalışmalarına kaldığı yerden devam edecektir. Son zamanda ortaya çıkan Koronavirüs neredeyse bütün ülkeleri kötü etkiledi. Bakalım dünya bu işin üstesinden gelebilecek mi? Sabırla beklemekten başka çaremiz yok gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu