Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Q5 Etkileyici Performansıyla Gündemde

Mobil pazarın önemli isimlerinden realme, Q5 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte son gelişmeler sizlerle.

Geçtiğimiz günde realme Q5i şirket tarafından piyasaya sürülmüştü. Ancak serinin normal ve Pro modeli henüz piyasaya sürülmedi. realme Q5 isimli serinin ana modeli, bu defa Geekbench üzerinde performans kozlarını ortaya koydu. Gelin onlara bir göz atalım.

realme Q5 Nasıl Bir Performans Getirecek?

Geekbench sertifikasını başarıyla geçen ve yaklaşan realme Q5’in Qualcomm’un performanslı Snapdragon 695 yonga seti ile destekleneceği ortaya çıktı. Bu yonga seti ile birlikte akıllı telefon, Geekbench’in tek çekirdekli testlerinde 690, çok çekirdekli testlerinde 2038 puan alarak etkileyici bir puan düzeyi sergiledi. Böylece akıllı telefonun oyun veya günlük kullanımda yüksek performans sunacağını anlıyoruz.

Daha önceden akıllı telefonun 6.58 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte olan LCD panel ile geleceği aktarılmıştı. Buna ek olarak telefonun taşıdı Snapdragon 695 yonga setine 6GB/8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçenekleri eşlik edecek.

realme Q5

Optik kısımda 50 Megapiksel birincil ve çift 2 Megapiksel makro ve derinlik lensleri görevde olacak. Kutudan 65W hızlı şarj destekli 4.890 mAh kapasiteli pil ile çıkması beklenen akıllı telefon, Android 12 tabanlı realme UI 3.0 üzerinde işlem yapacak.

Uygun fiyat etiketi ile çıkış yapması beklenen cihazın 20 Nisan’dan itibaren raflarda olacağı bildirildi. Umarız ki akıllı telefon ülkemize de giriş yapar. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu