Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 13 Canlı Görüntüsüyle Karşınızda!

Tanıtımı yaklaşan Xiaomi 13 modelinin canlı görüntüsü sızdırıldı. Anlaşılan Xiaomi telefonda yeni bir kamera birimine yer verecek.

Xioami 13 serisinin kasım ayı içerisinde tanıtılması kesin gözüyle bakılıyor. Hatta Xiaomi’nin tepe modelleri Snapdragon Gen 2 işlemcisinden güç alan ilk telefonlar olacağı yönünde güçlü iddialar var. Bir süredir çeşitli sertifika süreçlerine konuk olan telefonlara dair somut paylaşımlar gelmeye başladı. Sızdırılan bir görüntünün Xiaomi 13’e ait olduğu iddia edildi.

Xiaomi 13 Sızdırıldı İddiası!

Sızdırılan bu görüntü, daha önceki bazı sızıntılarla uyuşmuyor. Bu defa daha farklı bir kamera yapısı ile karşı karşıyayız. Eğer karşımızda gerçekten de Xiaomi 13’ü görüyorsak kamera biriminin estetikten yoksun olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Önceki seride çok daha iyi görünen bir kamera tasarımına yer verildi. Kamera, çıkıntı bir yapıda ve üzerinde üç sensör barındırıyor. Açıkçası bu sızan görüntünün Xiaomi 13’e ait olduğunu ya da olabileceğine inanmak istemiyoruz. Belki de karşımızda Redmi K60 serisi bir telefon duruyor.

Öte yandan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi telefonları Leica kamera desteğiyle çıkış yapacak. Kamera birimine ya da telefonun arkasında herhangi bir yerde bu önemli detayı gösteren bir işaret yok.

Xiaomi 13’te 6.36 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlük ve 120 Hz kare hızına sahip düz bir ekran yer alacak. Xiaomi 13 Pro’nun ekranı ise 6,7 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğe sahip olacak. Pro modelin ekranı ayrıca kavisli bir yapıyla karşımıza çıkacak. Her iki ekran Samsung üretimi yeni nesil E6 AMOLED panel olacak.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak telefonlarda 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kameralar yer alacak. Xiaomi 13 Pro’daki kamera daha önce 12S Ultra’daki 1 inçlik Sony sensör olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu