Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Sızdırıldı mı? Bu Görüntüler Çok Konuşulur


Ağustos ayında tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 gündemden düşmüyor. Son olarak telefona ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırıldı.

2021’in en fazla merak edilen telefonlarından biri olan Xiaomi Mi Mix 4 cephesinden sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Ağustos ayında tanıtılacağı konuşulan telefonun son görüntüleri Mi 11 Ultra ile olan benzerliğin yanında ekran alt kamera özelliğini doğruluyor.

Mi Mix 4, şirketin ekran altı kamera teknolojisini destekleyen ilk telefonu olacak. Xiaomi’nin mevcut ekran altı kamera teknolojisinde kamera çekim kalitesini epey bir ileri taşıdığı ve neredeyse standart ön kamera seviyesine getirdiği gelen bilgiler arasında.

Mi Mix 4’ün özellikle tasarım noktasında sıra dışı bir şeyler sunacağı kesin. Yayınlanan görüntülerde Mi 11 Ultra’daki ikinci ekran ve kamera diziliminin büyük ölçüde Mi Mix 4’e aktarıldığını görüyoruz. Tabii burada ikinci ekranın daha da büyüdüğünü görüyoruz. Bu gelişme haliyle ekranın işlevselliğini artıracaktır.

Şirket içerisinden aktarılan bilgilere göre Mi Mix 4 şu an hazır durumda ve kararlılık testlerinden geçiyor. Bir süredir Benchmark testlerinde de görünen telefonun Snapdraogn 888 Plus’tan güç alacağı kesin. 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda 120 watt kablolu ve 80 watt kablosuz hızlı şarj özelliğiyle geliyor. Mi Mix 4 bu noktada sadece Xiaomi’nin değil mevcut durumda en hızlı şarj teknolojisine sahip telefon görünüyor.

Mi Mix 4 cephesinden aktarılan bir diğer önemli gelişme ise telefonda kullanılacak MIUI sürümüne ilişkin. Android 11 tabanlı MIUI 13 ile çıkış yapması beklenen telefon bu noktada Xiaomi adına bir ilki gerçekleştirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu