Akıllı TelefonMotorola

Moto E13 Karşınızda! Tasarım ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Motorola’nın giriş seviyesi ve bütçe dostu modellerinden Moto E13 telefonunun bazı teknik özelikleri ve tasarımı lansman öncesi sızdırıldı.

Motorola yakında hem bütçe dostu giriş seviyesi hem de orta sınıf akıllı telefonlarını küresel pazarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Piyasaya sürülecek modeller arasında G serisinden öne çıkan modeller Moto G73, Moto G53, Moto G23 ve daha devam eden modeller bulunuyor. G serisi dışında ayrıca E serisine de yeni bir telefon ekleyerek Moto E13 giriş seviyesi akıllı telefonunu da hazırladığı biliniyor. Bugün gün içinde ise yeni bütçe dostu telefonun tasarımı ve bazı teknik özelliklerinin belli olduğu yeni raporlar ortaya çıktı.

Moto E13 Tüm Renkler

Moto E13 modelinin arka tasarımından başlamak gerekirse son zamanlarda Redmi modellerinde sıkça gördüğümüz bir tasarım ile geliyor. Buna benzer tasarım Moto G13 modelinde de bulunuyor. Sol üst köşede bir kamera ve ilk bakıldığında ikinci bir kamera gibi gözüken ama aslında bir LED flaşın bulunduğu küçük bir dikdörtgen modül bulunuyor. Ayrıca modül içerisinde AI CAMERA yazısı da bulunuyor. Telefonun ana kamerasının 13 megapiksel olduğu biliniyor.

Arka tarafının değerlendirilmesi bittiğine göre ön tarafa geçebiliriz. Ön tarafta öncelikle bizi üç tarafı kalın alt tarafı daha da kalın çerçeveler ile bizi karşılıyor. Üst çerçevede damla çentikli kamera bulunuyor. Ekran hakkında tasarımın dışına çıkmak gerekirse HD çözünürlük sunan 6,52 inç LCD ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Moto E13 Arkalı Önlü

Geçtiğimiz haftalarda Geekbench platformunda da göründüğü gibi ARM Unisoc Tiger T606 işlemcisi ile birlikte gelecek. Bu işlemci 1.61 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekten oluşuyor. İşlemci ve telefonun genel özellikleri göz önüne alındığında telefonun daha akıcı bir şekilde çalışabilmesi için Android Go işletim sistemine sahip olmasını bekleyebiliriz. Telefon hakkında yavaş yavaş son bilgilere doğru gelirsek 10W kablolu şarjı destekleyen 5000 mAh pil kapasitesine sahip olacak.

İlginizi Çekebilir: Moto G23 Karşınızda! Tasarım ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Giriş seviyesi Moto E13, 2 GB Ram ve 64 GB Dahili depolama seçenekli sürümünün 100-200 Euro (~2042 – 4085 Türk Lirası) fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Bu telefon ve diğer G serisi telefonlar için henüz lansman tarihi bilinmiyor. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Motorola tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu