Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Band 7 Pro Özellikleri Belli Olmaya Başladı

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Xiaomi Band 7 Pro çok yakında bizlerle birlikte olacak. Bilekliğin özellikleri de şimdiden belli olmaya başladı.

Xiaomi geçtiğimiz günlerde Redmi Note 11T Pro ailesi ile birlikte yeni akıllı bilekliği Xiaomi Band 7’yi de tanıtmıştı. Bu tanıtımdan sonra Xiaomi’nin bir de Pro sürümü üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Xiaomi Band 7 Pro olarak isimlendirilecek olan bu model hakkında bugün yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Xiaomi Band 7 Pro GPS özelliği ile gelecek

Bildiğiniz gibi Xiaomi Band 7’nin GPS desteği yer almıyor. Ancak Pro sürümünün GPS özelliğine sahip olduğu söyleniyor. Pro sürümde pil kullanımı GPS’ten dolayı artacağı için 15 güne kadar pil ömrü vaat eden Band 7’deki 180 mAh pilin Pro sürümde daha büyük olması bekleniyor.

Ayrıca Redmi Band’e benzer daha büyük bir ekrana sahip olduğu söyleniyor. Xiaomi Band 7 Pro’nun 120 spor modu, sürekli kalp atış hızı izleme, sürekli kan oksijen doygunluğu izleme, 7/24 uyku izleme, kadın sağlığı izleme, Xiao AI asistan desteği ve 5ATM (50 metre) dahil olmak üzere Band 7’deki diğer özelliklere sahip olması bekleniyor. Bu akıllı bilekliğin en büyük farkının daha büyük bir ekran olacağı söyleniyor.

Xiaomi Band 7 Pro
Xiaomi Band 7 Pro’nun özellikleri belli olmaya başladı

Yine uygun fiyatla satışa sunulacak olan Xiaomi Band 7 Pro’nun, Xiaomi 12 Ultra ile birlikte Temmuz ayında piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılıyor. Türkiye pazarına da gelecek olan Band 7 ve 7 Pro modellerinin fiyatları muhtemelen 1000 TL bandını zorlayacak. Kurlar ve vergilerden dolayı artık uygun fiyatlı teknolojik ürün diye bir şey kalmadı diyebiliriz. Bakalım Xiaomi Türkiye ülkemizde nasıl bir fiyat politikası izleyecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu