Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Android 13 Güncellemesini Bu Yıl Birçok Modelle Buluşturacak

Samsung Android 13 güncellemesinde beta versiyonları dağıtmaya devam ediyor. 2023’e kadar çok sayıda cihaz Android 13 güncellemesi alacak.

Samsung Android 13 geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün üçüncü beta versiyonu yayınlanırken, özellikle animasyon tarafındaki takılmalar güncellemenin hala üzerinde çalışılması gerektiğini gösterdi. Gelelim Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin aktardığı habere. Siteye göre Samsung 2023’e kadar birçok Galaxy cihaz için One UI 5.0 güncellemesini yayınlayacak.

Samsung Android 13 Güncellemesi Bekleniyor

Galaxy S22 ve Galaxy S21 serisi için beta programı zaten devam etmekte. Bu telefonların yıl sonuna kadar Android 13’e yükseltilmesi beklenen bir gelişme. Samsung ayrıca son iki nesildir duyurduğu katlanabilir telefonları da yıl bitmeden One UI 5.0’a yükseltecek. Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 modellerinden söz ediyoruz.

Samsung Android 13

Yukarıda saydığımız amiral gemisi telefonların güncelleme konusunda önceliğe sahip olduğu zaten biliniyor. Samsung ayrıca yıl bitmeden popüler orta segment telefonu Galaxy A53 için de One UI 5.0’ı yayınlamayı planlıyor. Galaxy A53 bu yıl Android 12 / One UI 4.0 sürümüyle çıkış yaparken, Android 13 telefon için ilk büyük güncelleme olacak. Samsung’un ayrıca aynı dönem tanıtılan Galaxy A73 için de Android 13’ü önümüzdeki aylarda yayınlaması beklenebilir. Hatırlatmak gerekirse hem Galaxy A53 hem de A73 modellerin dört büyük Android güncellemesi alacağı belirtildi.

Samsung cephesinde Android 13’e dair yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu