Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

POCO F3 Delilerine Müjde! MIUI 13 Geliyor!

Bu sefer Global için yeni POCO F3 MIUI 13 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme, sistem kararlılığını artırıyor Güvenlik Yamasını da içeriyor.

Snapdragon 870 yonga seti, üçlü arka kamera ve diğer özellikleri ile POCO F3 en çok satan modellerden biri. Yeni POCOF3 MIUI 13 güncellemesi, sistem kararlılığını ve güvenliğini artırıyor. Bu güncellemenin boyutu 272MB’dir. Global için yayınlanan yeni POCOF3 MIUI 13 güncellemesine sadece Mi Pilotlar erişebilir. Güncellemede herhangi bir hata bulunmazsa, tüm kullanıcılar tarafından erişilebilir olacaktır.

Yayımlanan bu güncelleme, sistem kararlılığını artırıyor ve Xiaomi Haziran 2022 Güvenlik Yamasını da beraberinde getiriyor. Global için yayınlanan Yeni POCO F3 MIUI 13 güncellemesinin yapı numarası V13.0.4.0.SKHMIXM’dir. Dilerseniz güncellemenin değişiklik günlüğünü detaylı olarak inceleyelim.

Yeni POCOF3 MIUI 13 güncellemesini MIUI Downloader’dan indirebilirsiniz. MIUI’nin gizli özelliklerini denemenizi sağlayan MIUI Downloader’a erişmek için buraya tıklayın. Yeni F3 MIUI 13 güncellemesi ile ilgili haberimizin sonuna geldik. Bu tür haberler için bizi takip etmeyi unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu