Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Bütçe Dostu Vivo Y15D Ortaya Çıktı

Mobil devi Vivo, Y15D akıllı telefonuyla karşımızda. Akıllı telefon yeni özellikleriyle giriş seviyesini tazeleyecek. İşte detaylar.

Vivo, geçtiğimiz günlerde Y77 5G isimli akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirket bu Y serisi altında yeni bir akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Giriş seviyesinde yer alması beklenen Vivo Y15D, IMEI veritabanlarında gözükerek yakında çıkış yapacağının ipucunu verdi. Gelin telefonun özelliklerine göz atalım.

Vivo Y15D Uygun Fiyatıyla Geliyor

Çin merkezli telefon üreticisinin yeni akıllı telefonu Vivo Y15D, IMEI veritabanında V2161 model numarasıyla gözüktü. IMEI veritabanı akıllı telefona dair özellikleri sunmadı ancak akıllı telefonun Vivo Y15c’nin yeniden markalanmış versiyonu olacağı bildirildi.

Y15C ile aynı özelliklere sahip olması beklenen Y15D, 6.51 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte IPS ekran ile gelecek. 20:9 en boy oranı ve standart yenileme hızı ekranda yer alacak. Önde çentiğe yerleştirilmiş bir kamera, arkada ise çift kamera sistemi yer alacak.

Gücünü MediaTek’in Helio P35 yonga setinden alması beklenen akıllı telefon 3GB RAM ve 32GB dahili depolama ile eşleştirilecek. Akıllı telefon Android 11 Go sürümü tabanlı Funtouch OS 11.1 üzerinde işlem yapacak. Optik kısımda ise 13 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel süper makro lens yer alacak.

Akıllı telefonun Y15C’ye göre daha uygun fiyatla gelmesi bekleniyor. Bu fiyat aralığının 120-130$ arasında olabileceğini söyleyebiliriz. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu