GenelMobirollerrealme

realme Oyun Aksesuarları ile Oyunu Değiştiriyor


Mobil oyunculara yenilikler sunulmaya devam ediliyor. Realme oyun aksesuarları ile oyuncuların gönlünü fethetmeye geliyor.

Çinli teknoloji devi realme GT Neo 2 etkinliğinde, Mobile Game Trigger, Cooling Back Clip Neo ve Type-C SuperDart Game Cable gibi yeni oyun aksesuarlarını da piyasaya sürdü. realme Cooling Back Clip Neo, verimli bir soğutma etkisi ve büyük bir dağıtım alanı ile ısıyı dağıtmak için yarı iletken kombinasyonlu bir ısı emiciye sahip. realme Mobile Game Trigger, mevcut ana akım modellere uyarlanmış sezgisel bir tasarım ile geliyor. Realme oyun aksesuarları ile mobil oyuncuların gönlünü fethedecek gibi görünüyor.

Mobile Game Trigger özellikleri

Tetik tuşları olarak isimlendirebileceğimiz Mobile Game Trigger, gecikmesiz kontrol için çinko alaşımlı fiziksel düğmelere ve yerleşik mikro anahtarlar, dokunma tepkisine duyarlı bir yapıya sahip. Küçük ve esnek oluk sıkıştırma tasarımı, yan düğmelere yanlışlıkla dokunmayı etkili bir şekilde önlüyor.

realme Cooling Back Clip Neo özellikleri

Soğutucu olan bu aksesuar, dahili yarı iletken soğutma kanatçıkları ve çoklu radyatörler, cep telefonunun 36,38 cm²’lik ısıtma kısmını kaplıyor. Bu alandaki sıcaklık 14°C’ye kadar düşürülebilir. 75,9 g kadar hafif kompakt gövdesi ile dikkat çeken bu aksesuardaki fan, ısıyı dağıtmak için süper düşük gürültü ile yüksek hızda çalışıyor. Bu fanda RGB ışıkların olduğunu belirtelim.

Realme oyun aksesuarları

Type-C SuperDart Game Cable özellikleri

Şarj kablosuz olan Type-C SuperDart Game Cable, dayanıklı olmasını sağlayan örgülü dayanıklı naylon dış kaplamaya ve oyun oynarken elinizi uzak tutmak için 7,6 mm ultra dar dirsek tasarımına sahip. Kablo, 65W SuperDart hızlı şarj ve çoklu şarj sistemini destekliyor.

Fiyatlar nasıl?

Mobile Game Trigger 10 dolar, Cooling Back Clip Neo 13 dolar ve Type-C SuperDart Game Cable ise 8 dolar gibi oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu