AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTabletTeknoloji

Galaxy Tab S7+ 5G netleşmeye devam ediyor; şimdi de şirketin web sitesinde!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni tabletini yanlışlıkla web sitesinde karşımıza çıkardı. Galaxy Tab S7+ 5G çok yakın çook!

Aylardır tanıtılması beklenen ve özellikleri itibariyle rakip tabletleri tokatlayacak olan Samsung Galaxy Tab S7+ 5G, bu kez de şirketin Almanya‘daki web sitesinde yer aldı. Tıpkı Galaxy Note 20 ve yeni Galaxy Fold 5G gibi Ağustos ayında tanıtılacak olan ve daha öncesinde şirket tarafından varlığı onaylanan Galaxy Tab S7+ 5G, geçtiğimiz ay Geekbench testlerinde de boy göstermişti.

Geekbench testlerinde olduğu gibi web sitesinde de SM-T976B kod adıyla görülen yeni premium tablet, daha önceki haberlerimizde bizlere “Ekrandan yongaya bu nasıl tablet?” dedirtmeyi başarmıştı. Aynı zamanda Samsung’un Almanya’daki web sitesinde görüldükten heme sonra kaldırılan cihaz, bir kez daha şirket tarafından onaylanmış oldu. Peki Samsung Galaxy Tab S7+ neler sunmaya geliyor?

Yapılan Geekbench testlerine göre; tek çekirdekte 4.277 puan, çok çekirdekte ise 13.286 puan alan Galaxy Tab S7+, Snapdragon 865‘den güç alacak ve 6GB RAM‘i de beraberinde getirecek. Aynı zamanda 9.800 ila 10.000 mAh arasında bir pil gücü ve 12.4 inç büyüklüğünde bir ekran ile tanıtılacak olan tablet, daha düşük bir sürümü de beraberinde getirecek. Bu sürüm ise 7.760 mAh pil gücüne ve 11 inçlik bir ekrana sahip olacak. Son olarak da her iki sürüm de 120Hz tazeleme hızı ile piyasaya sürülecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu