Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

İşte Nokia’nın Uygun Fiyatlı Android telefonu: Nokia E1

Finlandiya merkezli HMD Global’in çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Nokia bu yıl akıllı telefon dünyasına yeniden giriş yapacak. 2017 yılında beş akıllı telefon duyurması beklenen şirketin genellikle giriş ve orta segment modelleri içerisine alan bir yol haritası belirlediği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz günlerde çeşitli sertifika onay süreçlerinden geçen Nokia E1 modeli görünüşe bakılırsa şirketin bu yılki ilk telefonu olacak. Telefona ait ilk görüntü sızdırılırken, Nokia E1’in teknik özellikleri de büyük ölçüde netlik kazanmış durumda.

Nokia E1 özellikleri belli oldu

Şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkacak telefona 1.4 GHz’de çalışan dört çekirdekli Snapdragon 425 işlemcisi güç verecek. 5.2 ya da 5.3 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran ile donatılacak telefonun grafik yükünü ise Adreno 308 GPU üstlenecek.

Nokia E1

Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çalışacak telefonda ayrıca 2 GB RAM, 16 GB artırılabilir dahili depolama, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alacak. HMD Global’in MWC 2017 etkinliğinde ayrıca Nokia D1C modelini de duyurması bekleniyor.

 

>> İlginizi çekebilir; Huawei Mate 9 için yeni bir güncelleme yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu