Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Z Fold 6 Tüm İhtişamıyla Karşınızda

Yaz döneminde tanıtılacak olan Samsung Galaxy Z Fold 6 ortaya çıktı. Katlanabilir telefonda önemli tasarım değişiklikleri olacak.

Samsung‘un yeni katlanabilir telefonları son yıllarda olduğu gibi bu yılın yaz döneminde tanıtılması bekleniyor. Katlanabilir telefonların artan popülaritesi göz önüne alındığında, şirketin bu yıl tanıtacağı telefonların büyük bir heyecan yarattığını söylemeye gerek yok. Sızıntıların başlaması an meselesiydi ve dedikodular artık ilk Galaxy Z Fold 6 görselleriyle başlıyor. SmartPrix ve OnLeaks tarafından yayınlanan bu görseller bize şirketin hangi tasarım değişikliklerine imza attığına dair bir fikir veriyor ve açıkçası Samsung süper şık bir görünüm tercih etmiş görünüyor. Karşınızda Samsung Galaxy Z Fold 6.

Samsung Galaxy Z Fold 6 görselleri heyecan verici

Genel tasarım, karakteristik olarak Galaxy Z Fold’a benziyor ancak Z Fold 6 düz ve net hatlarıyla biraz daha kutucuklu. Zarif ve stil sahibi görünüyor, daha önce gelen modellere göre estetik açıdan daha hoş görünüyor. Bu renderlara göre Galaxy Z Fold 6’nın boyutları açıldığında 153,5 x 132,5 x 6,1 oluyor. Galaxy Z Fold 5 ile karşılaştırıldığında yeni katlanabilir telefon 1,4 mm daha kısa ve 2,6 mm daha geniş.

Renderler ayrıca cihazın iki yarısının panel boşluğu çok az veya hiç boşluk kalmayacak şekilde neredeyse tamamen düz bir şekilde katlandığını gösteriyor. Gerçek cihazda biraz belirgin olsa da Samsung’un panel boşluğunu azaltmak ve iki yarının mümkün olduğunca aynı hizada oturmasını sağlamak için çalıştığını biliyoruz. Galaxy Z Fold 6 ile bu cephede bir gelişme olması oldukça muhtemel. Daha önce çıkan bir söylenti, Galaxy Z Fold 6’nın en ince katlanabilir telefon olacağını öne sürmüştü. Ayrıca telefonda yine de bir S Pen yuvası olmayacak.

Telefonun dış kısmında 6,2 inç, iç kısmında ise 7,6 inçlik bir ekranın yer aldığı bildiriliyor. Ayrıca telefona Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi güç verecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu