AndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google’ın bir türlü satışa sunamadığı Pixel Buds için geri sayım başladı! Bu sefer olacak Google!


Google’ın 2019 yılında tanıttığı ancak bir türlü satışa sunamadığı Pixel Buds kulaklığı için geri sayım başladı. Uygulaması bile yayınlandı!

Apple‘ın iPhone 7 ile birlikte AirPods kulaklıklarını duyurmasının ardından bir anda tüm üreticiler kablosuz kulaklık tanıtmaya başlamıştı. Apple eskisi gibi sektöre yön veremiyor yaa! diyenlere osmanlı tokadı gibi cevap veren AirPods, dünyanın en popüler kablosuz kulaklığı konumunda yer alıyor. Google da bu süreçte AirPods‘tan daha akıllı ve işlevsel kablosuz kulaklığı Pixel Buds ile karşımıza çıkmıştı.

2019’un Ekim ayındaki Pixel 4 etkinliğinde tanıtılan kulaklık bir türlü satışa sunulamamıştı. Üzerine bir de koronavirüs salgınının eklenmesi kulaklığın çıkış tarihini öteledikçe ötelemişti.

2020’nin yaz aylarında satışa sunulacağı söylenen Google’ın akıllı kablosuz kulaklığı için artık geri sayımın resmen başladığını söyleyebiliriz. Google bugün sürpriz bir şekilde kablosuz kulaklığının fonksiyonlarını kontrol edebileceğiniz uygulamayı Play Store üzerinde yayınladı. Kulaklığın kendisi gelmeden uygulamanın gelmesi de oldukça ironik oldu diyebiliriz.

Pixel Buds

Google’ın bu hamlesinin ardından Pixel Buds’ın çok yakında satışa sunulacağı söylentileri ortaya çıkmaya başladı. Piyasadaki en akıllı kulaklıklardan biri olacak olan bu model, Google Translate sayesinde anlık çeviri yapabilecek. Büyük bir merakla beklediğimiz bu kulaklığın çeviri konusunda nasıl bir performans sunacağı henüz bilinmiyor.

Ses kalitesi konusunda AirPods’tan daha iyi olacağı söylenen Google’ın kulaklığının 179 dolara satılacağını belirtelim. Türkiye’de satışa sunulmayacak olan bu model bakalım AirPods’u tahtından indirebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu