Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil Uygulamalar

Google Play güncellendi! Yeni sürümü hemen indir


Google Play güncellendi. Google, Android işletim sistemi resmi uygulama mağazası için güncellemeler yayınlamayı sürdürüyor. Son yayınlanan güncelleme ile birlikte Play Store 8.2.32 numaralı sürüme yükseltildi. Bir önceki güncellemede ise uygulama mağazası 8.1.73 numaralı sürüme yükseltilmişti.

Güncelleme sonrası Play Store’da gözle görülür bir yenilik dikkatimizi çekmese de, Google’ın güncelleme ile birlikte uygulama altyapısında iyileştirmeler sağladığı bildiriliyor.

Google Play güncellendi

Bir süredir olduğu gibi Google Play Store’un yeni APK dosyasını sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Otomatik sistem güncellemesini beklemeden dilerseniz 8.2.32 numaralı sürüme ait Play Store’u yükleyebilirsiniz.

Google Play Store
Google Play Store

“Play Store> Ayarlar> Play Store sürümü” yolunu izleyerek mağazanın sürüm numarasına göz atabilirsiniz. Uygulamanın daha önceki sürümlerinden birine sahipseniz mevcut güncellemeyi indirmenizi öneriyoruz.

Alt bölümdeki link aracılığıyla Play Store 8.2.32 numaralı sürüme ait APK dosyasını indirip kurabilirsiniz.  Yükleme işlemi öncesi “Ayarlar> Güvenlik >  Bilinmeyen kaynaklar” sekmesini aktif duruma getirmeyi unutmayın.

GOOGLE PLAY STORE V8.2.32.APK İNDİR

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu