Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Giriş Seviyesi Telefonların Kameraları GCam Go ile Coşuyor

Google’ın Pixel cihazları için geliştirdiği kamera uygulaması giriş seviyesi telefonlara hayat veriyor. GCam Go ile kameralar çoşacak.

Google, Pixel modelleri için bir dizi özelliklere sahip olan Google Kamera uygulamasını yıllardır kullanıyor. Gelişticiler ise bu uygulamanın diğer telefonlarda çalışması için portlama işlemi yapmış ve karşımıza GCam ile çıkmıştı. Geliştiriciler daha sonra uygun fiyatlı giriş seviyesi telefonlar için GCam Go uygulamasını geliştirdi.

Camera Go v2.12 güncellemesi ile uygulamaya bir dizi yenilik ekleniyor. Android 8.0 ve üzeri tüm Android telefonlarda çalışan bu uygulama yeni sürümü ile HDR+ desteği, düşük ışıkta fotoğrafçılık için gece modu veek kamera modülleri desteği sunuyor.

Uygulama, Samsung, Xiaomi, OnePlus, Vivo ve Oppo gibi neredeyse tüm telefonlar ile stabil bir şekilde çalışabiliyor. Ayrıca uygulamanın Snapdragon, MediaTek ve Exynos dahil olmak üzere piyasadaki tüm işlemciler ile de çalıştığını belirtelim.

GCam Go v2.12
GCam Go v2.12

GCam Go v2.12 ile gelen yenilikler

  • Ultra geniş açılı lensler için destek eklendi
  • Redmi Note 7 serisi ve birkaç Samsung cihazı dahil olmak üzere birçok cihaz için stabilite sunuldu
  • Uygulama 32 bit ve 64 bit mimariyi destekliyor
  • HDR+ ve renk derecelendirmesi için düzeltmeler yapıldı
  • Gece modu iyileştirildi
  • Güncellenmiş GUI ve uygulama içi düzen

APK olarak yükleyebileceğiniz bu uygulama ile giriş seviyesi telefonların çekeceği fotoğraflara inanamayacaksınız. Kameralara seviye atlatan bu uygulamayı indirip telefonunuza kolayca yükleyebilirsiniz. Herhangi Root işlemi olmadan uygulamayı kullanabileceğinizi belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu