Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobil Uygulamalar

Android One Launcher tüm Android telefonlara yüklenebiliyor! Hemen indir


Android işletim sisteminin en önemli nimetlerinden biri de akıllı telefonumuzu birçok noktada özelleştirebilmek. Özelleştirme denince de kullanıcıların en fazla başvurduğu yönetimin Launcher (başlatıcı) uygulamaları olduğunu söylemeliyiz. Bu noktada Google Play Store’da sayısız launcher bulabilirsiniz. Ünlü geliştirici AmirZ ise Google’ın Android One Programı kapsamında yer kullandığı Android One Launcher uygulamasını diğer Android telefonlara uyarlamayı başardı.

Android One Launcher
Android One Launcher

Xiaomi ve Google ortak yapımı olan Xiaomi Mi A1 akıllı telefondan çıkarılan yeni Launcher’ı herhangi bir root yetkisi olmadan Android cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bazı noktalarda modifiye edilmiş olan bu uygulamayı kullanabilmeniz için telefonunuzda Google Pixel Launcher veya Android One Launcher uygulamalarından birinin yüklü olmaması gerekiyor.

Google Pixel Launcher
Google Pixel Launcher

Android One cihazlarda yer alan launcher uygulamasını buradan indirebilirsiniz. İndirme işlemi sonrası yükleme yapmadan önce “Ayarlar> Güvenlik >  Bilinmeyen kaynaklar” sekmesini aktif duruma getirmeyi unutmayın. Son olarak; Launcher uygulamasını sağa kaydırdığınızda Google Feed akış kaynağının da aktif olduğunu belirtelim.

 

Samsung Galaxy J7 Prime 2018 özellikleri sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu