Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A17K Fiyatıyla Çok Mutlu Edecek

Mobil devinin uygun fiyatlı telefon serisinin yaklaşan üyesi OPPO A17K, yeni detaylarıyla gündemde. İşte merak edilenler.

OPPO, geçtiğimiz yılda OPPO A16K isimli giriş seviyesi akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Yoğun ilgi gören bu akıllı telefon seviyesine göre rekabetçi özellikler sunuyordu. Şimdi ise akıllı telefonun yeni sürümü yaklaşıyor. OPPO A17K ismiyle gelecek olan akıllı telefonun yeni detayları ortaya çıktı. Gelin tüm detaylara göz atalım.

OPPO A17K Neler Sunacak?

A17K, geçtiğimiz günlerde BIS, IMDA ve TKDN gibi önemli sertifikalarını toplayarak yakında çıkış yapacağının işaretini vermişti. Şimdi ise yeni bilgiler akıllı telefonun ekran, kamera ve bellek kurulumuna ışık tutuyor.

Kaynaktan gelen bilgilere göre A17K ön kısmında 6.56 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlükte ekran taşıyacak. Telefon bu geniş ekranı 8.29mm kalınlığındaki kasasına yerleştirilecek. Böylece telefon kullanıcısına rahat bir deneyim yaşatacak. Telefonun arka kısmında çift kamera sistemi ve ön kısmında çentiğe yerleştirilmiş bir selfie lensi yer alacak. Arka kameralar sırasıyla 8 Megapiksel ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Telefon gücünü MediaTek’in Helio G35 yonga setinden alacak. 3GB RAM ve 64GB dahili depolama seçeneğinin sisteme eşlik edeceği de bildirildi. 4GB ekstra sanal RAM özelliğiyle telefon performansını artırabilecek.

Android 12 tabanlı ColorOS 12 üzerinde işlem yapacak olan cihaz 10W destekli 5.000 mAh kapasiteli piliyle çalışacak. Cihaz önümüzdeki ayda 120$ civarında bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu