Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Alışılmışın Dışına Çıkmayacak!

Günlerdir yeni işletim sistemi HarmonyOS 2.0 ile gündeme gelen Huawei, akıllı telefonlarında düz ve kavisli ekranlar kullanmaya devam edecek.

Son günler de akıllı telefonları için duyurduğu HarmonyOS 2.0 işletim sistemi ile haberlere konu olan Huawei yeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yıl sonun da farklı araç modellerini de karşımıza çıkaracak olan şirket adından epey söz ettirecek. Akıllı telefon pazarında üretimi biraz daha düşüren şirket, ABD ve Google ambargosunu HarmonyOS 2.0 işletim sistemi ile atlatmaya çalışacak. Çin’in Pekin kentin de mağazalar da stokları boş olan şirket bu sorunu nasıl aşacak bilinmiyor. Şirket yepyeni teknolojik ürünler de duyurmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefonları üzerinde standardı bozmayacak olan şirket, önümüzdeki yıllarda da bizleri şaşırtmayacak. Bugün ortaya çıkan detaylar da şirketin sıradaki telefon modellerinde de orta delikli tasarıma sahip düz ve kavisli kenarlı ekranı kullanmayı devam edeceği belli oldu.

Huawei

Huawei Ekran Tasarımını Değiştirmeyecek

P50 serisini Haziran ayın da lansmana çıkaracak olan şirket, alışılmışı bozmayacak. Şirket önümüzdeki süreçte akıllı telefonların da orta delikli tasarıma sahip düz ve kavisli ekranlar kullanmaya devam edecek. Weibo üzerinde sızan detaylar da şirketin amiral gemileri ve orta segmentli telefonlar da kavisli ve düz ekranlar kullanmaya devam edeceği belirtiliyor. Örnek olarak P50 serisinde ekranın düz bir yapıda olduğu ifade edilirken şirketin uzun yıllar bu konuda bir yenilik yapmasının beklenmediği söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu