Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus ColorOS 12.1 Güncelleme Tarihini Açıklandı


OnePlus 10 Pro ColorOS 12.1 sürümüyle çıkış yaptı. Bu yeni ColorOS sürümü OnePlus 9 serisine ne zaman gelecek? Beklenen tarih verildi.

OnePlus 10 Pro, ColorOS 12.1 sürümüyle ocak ayında Çin’de çıkış yaptı. OnePlus geçen yıl duyurduğu OnePlus 9 serisiyle birlikte Çin’deki telefonlarında artık ColorOS sürümünü kullanmaya başladı. Küresel çapta ise OxygenOS’un kullanımı sürüyor. Haberimizin detaylarına geçmeden önce OnePlus’ın ColorOS sürümünü bir an önce küresel çaptaki kullanıcılara da sunması gerektiğinin altını özellikle çizelim. Zira ColorOS, OxygenOS’a göre hem daha işlevsel hem de pil tarafında daha verimli çalışan bir arayüz. Şimdi gelelim ColorOS 12.1 güncellemesinin dağıtımına ilişkin yapılan açıklamaya.

OnePlus’tan yapılan açıklamaya göre ColorOS12.1 güncellemesi mart ayı sonuna kadar OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro için dağıtıma sunulmuş olacak. OnePlus’tan yapılan açıklamada güncelleme çalışmalarının sürdüğü ve olası bir derleme sorununda güncellemede gecikmeler yaşanabileceği de belirtiliyor.

OnePlus 9 serisi için yayınlanacak ColorOS12.1 güncellemesi Çin ile sınırlı kalacak. Kutudan ColorOS sürümüyle çıkan bu telefonlar küresel çapta OxygenOS arayüzü ile satıldılar.

OnePlus 9 serisi ve OnePlus 10 şu sıralar ülkemizde oldukça popüler. OnePlus 10 Pro henüz resmi olarak satışa sunulmasa da birçok kullanıcı telefonu yurt dışından getirmiş görünüyor. Fakat bu modellerde ColorOS arayüzünün olduğunu ve henüz Türkçe dil desteğinin yer almadığını belirtelim. Global ROM yayınlandığında bu telefonlar OxygenOS’a çevrilebilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu