Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Xperia 5 IV Gümbür Gümbür Geliyor

Sony, telefon sektörüne yeni oyuncular eklemeye tam gaz devam ediyor. Şimdi de firmadan farklı tasarımlı Sony Xperia 5 IV gelecek.

Eylül ayı telefon sektörü açısından çok verimli geçecek. Yeni telefonların tanıtılacağı Eylül’de Sony’den de yeni bir canavar göreceğiz. Sony, 1 Eylül tarihinde herkesten önce davranarak anavatanı Japonya’da Sony Xperia 5 IV modelini tanıtacağını açıkladı.

Sony, etkinliği, yeni çıkacak Xperia telefonuyla en son müzik videosu “People Pleaser”ı çeken müzisyen Cat Burns’ün yer aldığı bir videoyla duyurdu. Videonun sonunda Sony, “Yaratıcı Olun. Go Compact”, kompakt bir telefonun lansmanını ima ediyor.

Sony’nin Nisan 2021’de piyasaya sürülen Xperia 5 III’ün halefi olan Xperia 5 IV’ün etkinlikte duyurulması bekleniyor.

Xperia 5 IV, söylentilere ve daha yeni bir FCC sertifikasına göre Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve üç adet 12MP sensörlü Xperia 5 III’e benzer bir kamera kurulumu ile piyasaya sürülecek. Ayrıca cihaz için 6 inçlik OLED ekran ve kablosuz şarj bekleniyor.

Amiral gemisi segmentine odaklanan Sony’nin bu yıl tasarımsal açıdan büyük bir yenilik sunması bekleniyor. Yayınlanan afişte telefonun kamera ve ekranına vurgu yapılıyor. Umarız Sony kalın çerçeveleri bu yıl terk eder ve karşımıza oldukça sade ve şık bir tasarım ile çıkar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu