Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerZTE

ZTE AXON 40 SE İşlemcisi ile Üzüyor!

Son dönemin yükselen yıldızı ZTE’den yeni telefon geldi. Uygun fiyatlı ZTE AXON 40 SE maalesef ki kötü işlemcisi ile üzüyor.

ZTE, ZTE Axon 40 SE modelini sürpriz bir şekilde bugün Meksika’da tanıttı. Yeni telefon, Axon 40 serisi takma adını paylaşıyor. Ancak bu seriye yakışmayacak donanıma sahip. Bütçe dostu olan bu telefon Unisoc T618 işlemci ile gelerek hayalleri suya düşürüyor. Axon 40 SE, 6.67 inç AMOLED ekrana sahip. Full HD+ çözünürlüğe sahip bir AMOLED panelde maalesefki 60 Hz tazeleme hızına yer veriliyor.

Telefonda kullanılan Unisoc’un bu yonga seti, 4G bağlantısına sahip. Daha az beklentisi olan kullanıcılar, mesajlaşma uygulamaları ve sosyal medya gibi temel uygulamaları çalıştırırken sorun yaşamaz. Ancak, zorlu oyunlar için bu yonga seti sınıfta kalıyor.

4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimine sahip olan telefon microSD kart desteği ile hafıza artırım imkanı da sunuyor. Kameralar söz konusu olduğunda, Axon 40 SE her zamanki kombinasyonu getiriyor. 50 MP makro atıcı ve 5 MP derinlik yardımcısı ile 2 MP ana kamera ile geliyor. Ön tarafta ise bizi 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera karşılıyor.

ZTE AXON 40 SE

Kutusundan 22.5W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli batarya ile çıkan telefonda Android 12 işletim sistemi de yer alıyor. 300 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyattan satışa sunulan bu telefonun Unisoc işlemcisi ile iş yapması çok zor görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu