Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Pro Bekleyenler İşte Telefon Karşınızda!


Xiaomi 12 Pro cephesinden ilk görüntüler geldi. Telefonun kamera dizaynı Xiaomi Civi ve Xiaomi 11T serisinden ilham alıyor…

Bir süreden beri haberler konu olan Xiaomi 12 Pro nihayet ete kemiğe bürünmeye başladı. Cihazın nihai tasarımını gözler önüne seren görüntüler, kısa süre önce sızdırılan Xiaomi 12 ile paralel görünüyor. Xiaomi’nin ilk etapta Civi modeliyle başlattığı daha sonra Xiaomi 11T serisinde devam ettirdiği kamera dizaynı bazı değişikliklerle Xiaomi 12 serisinde yer almaya devam edecek.

Son görüntüler daha önceki kılıf görseli ile uyumlu görünüyor. Arka bölümdeki kamera modülü üzerinde üçlü kamera, LED flaş ve bir mikrofonu ya da yardımcı sensörüne yer veriliyor. Görüntüler ayrıca telefonun önden bakıldığında da iyi bir görünüme sahip olacağını onaylıyor. Serinin önceki modelinden farklı olarak ön kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılıyor.

Telefonun sağ tarafında güç ve ses butonları yer alıyor. Alt kısımda USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve bir adet mikrofon bulunuyor. Cihazın üst kısmında ise bir diğer hoparlör yer almakta.

Xiaomi 12 Pro’nun arka kısmında sol üst köşedeki üçlü kamerayı alt alta dizili halde görünüyoruz. Akıllı telefonun ana kamerası çok büyük görünüyor ve hemen altında iki kamerayı gölgede bırakıyor. Henüz kesinlik kazanmasa da ana kameranın 50 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor.

Xiaomi 12 Pro’da 120Hz tarama hızına sahip 2K çözünürlüğünde OLED ekran yer alacak. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefon, 120 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil taşıyacak. Xiaomi 12 serisinde bazı modellerin aralık ayı sonunda tanıtılması bekleniyor. Öte yandan Xiaomi 12 serisinde fiyatlandırma 680 $‘dan başlayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu