Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

En popüler telefonlar listesine Galaxy Note 10/ Note 10+ damga vurdu

Haftanın en popüler telefonlar listesinde Galaxy Note 10 Plus ikinci haftayı da zirvede kapattı. Bir diğer Note serisi telefon olan Galaxy Note 10 ise üçüncü sırada yer alıyor.

Dünyanın önde gelen mobil teknoloji sitelerinden GSM Arena’nın okuyucuların veri tabanda yaptıkları arama sonucu oluşturduğu en popüler akıllı telefonlar listesine bir kez daha Samsung modellerin damga vurduğunu görüyoruz.

Galay Note 10 modeller listede ne kadar süre daha kalır bilmiyoruz, fakat fiyat performans odaklı Galaxy A serisi telefonlar uzun süredir listenin ilk sıralarında yer alıyor. Üç aylık dönemde 12 milyonda fazla satan Galaxy A serisi telefonların bu yıl giriş ve orta segmentte çok iyi bir ivme yakaladığı gerçek. Galaxy M serisini de yanına alan Galaxy A serisi şu an Samsung’u giriş / orta segment kategorilerinden en iddialı üretici haline getirmiş durumda.

Listede ilgin bir şekilde henüz tanıtılmayan 5G destekli Galaxy A90 modeli de bulunuyor. Bu gelişme uygun fiyatlı (diğer 5G telefonlara kıyasla) olması beklenen telefonun şu an bile ne denli ilgi odağı olduğunu gösteriyor.

Listede uzun bir sürenin ardından bir HTC telefon görüyoruz. Geçtiğimiz gün tanıtılan HTC Wildfire X uygun fiyatı da göz önüne alındığında kullanıcılar arasında bir heyecana neden olmuş görünüyor.

İşte en popüler telefonlar

  1. Samsung Galaxy Note 10 Plus
  2. Samsung Galaxy A50
  3. Samsung Galaxy Note 10
  4. Samsung Galaxy A70
  5. Redmi Note 7
  6. Samsung Galaxy A90 5G
  7. Xiaomi Mi 9T Pro
  8. Samsung Galaxy A30
  9. Samsung Galaxy A20
  10. HTC Wildfire X
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu