Güncel Teknoloji HaberleriSonyTeknoloji

Sony yepyeni bir kablosuz kulaklık ile karşımızda!!! Yok böyle bir tasarım!

Sony WF-1000XM3 model kablosuz kulaklık tanıtımını yaptı. Özellikleri ve görünümü ile üst seviye bir kablosuz kulaklık olarak karşımıza çıkıyor.

Sony kablosuz kulaklık konusundaki en eski üreticilerden birisidir. Birçok kişi kablosuz kulaklıkların başlangıcını Apple Air Pods ile fark etmiş olabilir ama bu konuda en tecrübeli üreticilerden birisi kesinlikle Japon teknoloji devi Sony’dir. .Sony bugün yeni bir kablosuz kulaklık tanıtımını yaptı. Kulaklık özellikleri ve görünümü ile üst seviye bir kablosuz kulaklık olarak karşımıza çıkıyor. Yeni özellikleri ile mükemmel bir deneyim sunan Sony WF-1000XM3 oldukça hoş bir görünüme sahip ve mükemmel ses kalitesi uzun pil ömrü ile çok kullanışlı.

Kulaklıkların üzerinde dokunmatik kontrolleri mevcut ve daha büyük bir pile sahip. ANC‘li (Aktif Gürültü Önleme) özel bir gürültü önleyici ile birlikte etrafta neler olduğunu fark etmenizi sağlıyor. Siyah ve Gümüş renk seçenekleriyle satışa sunulan kulaklıklar görünüm olarak oldukça başarılı ve gerek ses kalitesi gerek şarj süresi ile Sony WF-1000XM3 kablosuz kulaklıkların mükemmel bir iş başardığını görüyoruz.

 

SONY

Sony kablosuz kulaklık WF-1000XM3 özellikleri

Gürültü engelleme özellikli kulaklık başlıkları, rahat ve tam oturma için kulağınızdaki üç farklı noktaya temas edecek şekilde, ergonomik olarak tasarlanmıştır. Her iki kulaklıkta bulunan dokunmatik kontroller sayesinde müzik çalma/durdurma, parça atlama, Google ve Siri gibi sesli asistanlara ulaşmanızı sağlıyor.

Bluetooth 5.0 ile gelen cihaz SBC ve AAC’yi destekliyor. Kullanıcılar ayrıca Sony uygulaması ile ses ayarlarını değiştirebilir. Kulaklıklar aynen OPPO Enco W31 gibi kulağınızdan çıkardığınızda müziği otomatik olarak durduruyor ve kulağınıza tekrar taktığınızda müziğe devam ediyor.

ANC kapalı konumdayken 32 saat ANC açık durumda olduğunda 24 saat pil ömrü vaat ediyor. 10 dakikalık bir şarj ile 90 dakika müzik dinleme imkanı veren kulaklıkta USB-C bağlantısı bulunuyor. Yurt dışı satış fiyatı 266$ olan kulaklık Sony kalitesi ile oldukça kaliteli bir ses deneyimi vadediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu