Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Şekerim Hoşgeldin, Xiaomi Mi 11 Pro Kamerası…

Xiaomi Mi 11 Pro modelinin ilk Snapdragon 875 amiral gemisi akıllı telefon olması bekleniyor. Telefonun kamera özellikleri ilginç.

Xiaomi’nin Mi 11 serisinin ilk Snapdragon 875 amiral gemisi akıllı telefon olması bekleniyor. Buna göre cihazlar (Geçici: Mi 11, 11 Pro) sık sık sızıntı radarı altındadır. Şimdi, “Pro” cihazın kamera özellikleriyle ilgili yeni bir ipucu belli oldu. Weibo’daki Tipster Dijital Sohbet İstasyonu, Xiaomi Mi 11 Pro kamera düzeninin ve arka kabuğun tamamen kapalı olduğunu öğrenmesi gerektiğini söyledi. Bu nedenle kameraların düzenini fark edemedi. Ancak sistem yazılımı ayarlarından Mi 11 Pro’nun ana kamerasının 50MP çözünürlük gösterdiğini bulduğu bildirildi. Ona göre çıktı, 4’ü 1 arada (piksel gruplama) sürecinin bir sonucudur.

Söylediklerinden sensörün pazarlama MP sayısının henüz bilinmediği anlaşılıyor. Ancak cihazın ana lensi 50 MP çıktı üretir. Tipster, devam ederken Mi 11 Pro’daki bir Telefoto lensinden de bahsediyor. Ana lens gibi, Telefoto için yazılım ayarlarının 12 MP çıkış gösterdiğini söylüyor. Ancak, bunun uygun bir 12 MP lens mi yoksa piksel gruplama tekniğine sahip 48 MP sensör mü olduğundan emin değil.

Şimdi, Mi 10, Mi 10 Pro ve hatta Mi 10 Ultra’nın özelliklerini göz önünde bulundurursanız, 108MP Birincil sensöre sahipler. Ayrıca hatırlarsak, Mi 10 Pro’nun 8MP Telefoto, 20MP ultra geniş ve 12MP portre lensi gibi yardımcı sensörleri var. Bu nedenle, her durumda, Mi 11 Pro’ların Telefoto lensinde bir yükseltme getirmesi muhtemeldir. Yakın zamanda kamera ile ilgili tüm detaylar belli olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu