Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 10 tasarımı kesinleşiyor! Kamera tarafında sürpriz

Samsung Galaxy Note 10 tasarımı artık kesinleşti diyebiliriz. Son dönemde sızan render görüntüleri destekleyen yeni kılıf görüntüleri ortaya çıktı. Kılıflar görüntüleri arka tarafta dikey şekilde sıralanan üçlü arka kamera ve ön tarafta merkeze konumlandırılan ön kamerayı onaylıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

İşte Samsung Galaxy Note 10 tasarımı

Arkadaki üçlü kamera diziliminde alttaki kameranın yapısı dikkatimizi çekmedi değil. Daha önce Huawei P30 Pro ve Oppo Reno 10X Zoom modellerinde kullanılan periskop kamera, Galaxy Note 10’un da optik yakınlaştırmada en az rakipleri kadar iyi olacağını gösteriyor.

Galaxy Note 10 ile tasarım anlayışında radikal değişikliklere hazırlanan Samsung, telefonda 3.5 mm kulaklık girişini de kaldırarak birçok hayranını üzeceğe benziyor. Şirket muhtemelen ilk etapta kutu içerisinde bir dönüştürücüye yer verecektir. S-Pen tarafındaki gelişmeleri merak uyandıran telefonun standart, Pro ve 5G versiyonları olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu