Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 10 Ultra kutu açılışı yaptı! 1 milyon dolar ödeyecek

Kısa süre içinde tanıtılacak Xiaomi Mi 10 Ultra az önce kutu açılış videosu ile karşımıza çıktı. Videoyu yayınlayan ise yandı anam, yandı…

Xiaomi‘nin yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 10 Ultra kısa bir süre içinde tanıtılacak. Biz size bu noktada tüm detayları aktarmaya devam edeceğiz ama az önce ortay çıkan bir videoda telefonun resmen kutusu açıldı ve ciddi anlamda sorun yaratacak bazı detaylar gösterildi.

Bir bloger tarafından yayınlanan video ile telefonun tüm detaylarını ve 120x Zoom özelliğini de oldukça kötü bir şekilde görmüş olduk. Bu durumun sonucu ise çok ağır olacak gibi görünüyor. Zira yapılan anlaşmaya göre bu videonun tanıtım sonrasında yayınlanması gerekiyordu. Tanıtım öncesinde yayınlanan bu video, yayımlayan kişinin başına büyük bir çorap örecek. Zira bu videonun yayınlanması sonrasında Xiaomi bu kişiden 1 milyon dolar tazminat alacak. Gelin videoyu izleyelim.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=373&v=Km9zp4C9do8&feature=emb_logo

Bu video hemen yayından kaldırıldı ama video Çin pazarında bir anda tüm sosyal ağlarda paylaşılmaya başlandı. Böyle hatalar zaman zaman herkesin başına gelebiliyor. Muhtemelen yayıncı bu videoyu ileri bir zamana zamanlamak istemişti ama internetin azizliği yüzünden video bir anda yayına girdi. Videoyu yayınlayan kişinin 1 milyon doları olduğunu düşünmüyoruz. Zira Xiaomi’nin de bu kadar gaddar olabileceği aklımızdan geçmiyor.

Bakalım bu dava nasıl sonuçlanacak? Umarız Xiaomi bu blogerdan 1 milyon dolar almaz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu