Akıllı TelefonAsusGenel

24 GB RAM’li Performans Kralı Asus ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro İçin Kritik Eşik Aşıldı!

Asus ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro,  Bluetooth SIG sertifikasını almayı başardı. İşte özellikleri ve fiyatı....


Asus ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro geliyor. İlk olarak Kasım ayının başında ortaya çıkan sızıntılarla varlığını öğrendiğimiz akıllı telefon, Geekbench ve Çin’in 3C platformunun ardından şimdi de Bluetooth SIG sertifikasını aldı. İşte Android dünyasının tartışılmaz kralı olması beklenen seriyle ilgili tüm bildiklerimiz.

Asus ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro

ASUS_AI2401_D, ASUS_AI2401_A, ASUS_AI2401_C ve ASUS_AI2401_E gibi model numaralarıyla tanımlanan ROG Phone 8, Bluetooth SIG tarafından onaylandı. Benzer model numaralarını taşıyan ROG Phone 8 Pro da, ASUS_AI2401_A, ASUS_AI2401_C ve ASUS_AI2401_F gibi, Bluetooth SIG onayını almış durumda.

Asus ROG Phone 8

Şimdiden merakla beklenen Asus ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. Şirketin akıllı telefonlarında sık sık kullandığı fanlı aktif soğutma sayesinde daima ideal sıcaklıklarda çalışacak bu işlemciye ise 1 6 GB LPDDR5X RAM eşlik edecek. Ancak sızıntılar ROG Phone 8 Ultimate olarak adlandırılması beklenen 24 GB RAM’e sahip bir başka modelin daha üzerinde duruyor.

Elbette ki şirketin tüm planları bununla sınırlı değil. Asus ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro’nun yanı sıra Zenfone serisi için yeni bir model de yolda. Kısa süre önce Asus’un Zenfone serisini sonlandıracağına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Teknoloji devi hemen bu iddiaları yalanlamıştı. Yine Bluetooth SIG sertifikasında ortaya çıkan ASUS_AI2401_H model bu açıklamayı destekliyor. Telefonun isminin ise Zenfone 11 Ultra olması bekleniyor.

Elbette ki Bluetooth SIG‘den bu kadar bahsetmişken söylemezsek olmaz. Yukarıdaki modellerin hepsi, Bluetooth 5.4 bağlantısını destekliyor. ROG Phone 8 serisi muhtemelen 2024’ün birinci çeyreğinde farklı pazarlarda piyasaya sürülecek.

Vivo S18 Serisinin Kamera Özellikleri Duyuruldu: X100 Serisiyle Aynı Lense Sahip Olacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu