Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei FreeBuds 5i Geliyor, İşte İlk Bilgiler

Huawei FreeBuds 5i sadece birkaç gün uzağımızda. Şirketin bir sonraki kablosuz kulaklığı, Enjoy 50 akıllı telefonla birlikte tanıtılacak.

Bir süredir ortaya çıkan bazı raporlara göre Huawei, 6 Haziran tarihinde Enjoy 50 adlı akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirecek. Bugün yayınlanan yeni bir poster Huawei’in aynı gün bir de kablosuz kulaklık duyuracağını gösterdi. Sözünü ettiğimiz kulaklık Huawei FreeBuds 4i.

Huawei FreeBuds 5i Geliyor!

Kulak içi kulaklığın özellikleri hakkında şu an için elimizde bir bilgi bulunmuyor. Kulaklıkta ilk dikkatimizi çeken MatePad’i hatırlatan zarif mavi rengi oldu.

Kullanım deneyimi, Huawei FreBuds kulaklık ailesinin her zaman avantajlı noktalarından biri olmuştur. FreeBuds 4i’de, uzun basma ve çift dokunma gibi basit eylemler ile aramaları cevaplayabilir/kapatabilir, müzik çalabilir/duraklatabilir, sesli asistanı uyandırabilir ve diğer birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. FreeBuds 4i’nin yükseltilmiş bir versiyonu olacak FreeBuds 5i, kullanıcılara akıllı etkileşim açısından daha iyi bir deneyim sunacaktır.

Huawei’in aynı gün duyurusunu gerçekleştireceği Enjoy 50 modelinde kısaca söz etmek gerekirse, telefona HiSilicon’un giriş seviyesi işlemcilerinden Kirin 720 güç verecek. 6.75 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak telefon 6.000 mAh büyüklüğündeki piliyle dikkat çekiyor. Bu pil 22.5 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. HarmonyOS 2.0 sürümüyle çıkış yapacak telefonda üç kameranın yer alacağı yayınlanan posterde açıkça görünmekte. Öte yandan telefon siyah, mavi ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle çıkış yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu