Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSony

Sony Xperia Pro İmkansızı Vadediyor! Peki Ya Sonra?

Bir süredir bilgileri gelen ama kendisi ile ilgili pekte bir detay bulunmayan Sony Xperia Pro ile ilgili farklı bilgiler ortaya çıktı.


Akıllı telefon pazarına ürettiği kamera sensörleri ile hükmeden Sony, iş kendi telefonlarına gelince sınıfta kalıyor hatta okuldan atılıyor. Zira Sony gibi büyük bir marka ülkemiz de dahil olmak üzere birçok pazarda resmi olarak satışta değil ve satış adetleri de her geçen gün düşüyor. “Sony, mobil tarafı kapatacak.” dedikoduları arasında yeni ürünler ile ilgili de sızıntılar bir bir ortada dolaşmaya başladı. Bugün Japon kaynaklarda Sony Xperia Pro ile ilgili bir bilgi mobil pazarı ciddi anlamda karıştırdı.

Buna göre Japon üretici, yeni nesil bir telefon üzerinde çalışıyor ve bu telefonda da sektörde bugüne kadar kullanılmayan hem diyafram değişimi hem de zoom yapma özelliğini fiziksel olarak yapabildiğimi bir model üzerinde çalışıyor. Aslında mobil pazara baktığımızda bu özellikler bir şekilde bizlere sunulmuş durumda. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Huawei P60 Pro modelinde ve Mate 50 Pro modelinde fiziksel değiştirilebilir diyafram bize sunulmuştu. Yıllar önce Samsung da K Zoom ve Galaxy Zoom telefonları ile fiziksel zoom yapılabilmesine olanak sağlanıyordu. Şimdi Sony bu iki farklı özelliği tek bir telefon üzerinde değişik bir lens sistemi ile sunmaya hazırlanıyor.

Bu gerçek olabilir mi bilemiyoruz ama Sony ciddi bir değişim yaşamak zorunda. Bu pazarda var olmak istiyorsa ülkemiz gibi pazarlara innovatif ve fiyat odaklı ürünler ile giriş yapmalı. Yine gelen bilgilere göre de Sony Xperia isminden de kurtulacak gibi görünüyor…

Vivo En Uzun Gece İçin Vivo V29 5G Modelini Öneriyor! Nasıl mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu