Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10 Özellikleri Belli Olmaya Başladı

OnePlus’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı OnePlus 10 ailesi yavaş yavaş karışımıza çıkmaya başladı. Özellikleri rakiplerine göz dağı verecek.

Yaklaşan amiral gemisi OnePlus 10 Pro telefonun ilk render görüntüleri, sızıntıları ile meşhur @OnLeaks sayesinde ortaya çıktı. Bu sızıntı telefonun arka kamerasını bizlere gösteriyor. Bu yıl OnePlus 9 serisinde Hasselblad ile anlaşan ve Hasselblad’in lensleri ile başarılara imza atan firma, önümüzdeki yılda da bu anlaşmayı devam ettirecek gibi görünüyor.

Sızdırılan render görsellerine göre; kamera bölümünün içinde, matris düzeninde LED flaş ile birlikte üçlü arka kameralar yer alacak. Yeni amiral gemisinin 64 MP arka kamera ile gelmesi bekleniyor. Telefonun, selefi ile aynı olan akıllı 120 Hz tazeleme hızına sahip 6,7 inç büyüklüğünde 1440 x 3216 piksel çözünürlüğünde AMOLED LTPO ekrana sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisinde yine 8 GB RAM / 128 GB depolama ve 12 GB RAM / 256 GB depolamalı sürümleri bulunacak. Yazılım ile RAM artırma seçeneği de sunacak olan telefon, 5.000 mAh gibi selefinden daha büyük kapasiteli batarya kullanacak. Muhtemelen bu RAM’ler Samsung’un yeni geliştirdiği LPDDR5X RAM modüllerinden oluşacak.

OnePlus 10

Gücünü Qualcomm’un Kasım sonu tanıtacağı Snapdragon 898 yonga setinden alacak olan yeni canavar, 2022’nin ilk çeyreğinde resmiyete kavuşacak. Bu yıl Türkiye pazarına da giriş yapan OnePlus’ın özellikle kamera konusunda büyük yol alması bekleniyor. Ekran ve tasarım konusunda takdir toplayan firma, biraz daha kameraya odaklanırsa rakiplerine göz dağı verebilir.

Fiyat açısından ise iPhone ile rekabet eden OnePlus’ın yine 999 dolar bandına kadar çıkacağını düşünüyoruz. Türkiye’de ise muhtemelen Pro modeli 16.999 TL gibi absürt bir rakama satılacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu