Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S23 Ultra Konsepti Mükemmel Görünüyor

Samsung Galaxy S23 Ultra mükemmel bir konsept çalışmasıyla karşımıza çıktı. Dileriz Samsung tasarım ekibi bu konsept çalışmasını ilham alır.

Galaxy S23 serisi daha birkaç ay uzağımızda. Galaxy S23 serisi tanıtılana kadar Güney Koreli teknolojisi devi dördüncü nesil katlanabilir telefonlarını görücüye çıkaracak. Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 3 muhtemelen ağustos ayı içerisinde tanıtılacak. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonlara dair tüm gelişmeleri aktarmayı sürdürüyoruz. Bu haberimizin konusu olan Samsung Galaxy S23 Ultra ‘ya gelince; telefonun yeni bir konsept görüntüsü yayınlandı. Renk seçeneği ve kamera modülüyle mükemmel görünen bu tasarımın detaylarına geçelim.

Galaxy S22 Ultra ile birlikte serinin tepe modelinde radikal değişimlere gidildi. Bir önceki nesilde sağlanan S-Pen desteği artık kalıcı hale geldi ve hatta telefonda bunun için bir yuva yapıldı. Başka bir ifadeyle Galaxy Note serisi Galaxy S serisinin altına konumlandırıldı.

Galaxy S23 Ultra’da merak edilen telefonun nasıl bir kamera modülüne sahip olacağı. Galaxy S22 Ultra, S21 Ultra’ua göre daha modern bir görünümdeydi. Galaxy S23 Ultra’ya gelince konsept çalışmasındaki gibi kamera dizaynı neden olmasın. Son dönemde tanıtılan telefonlara bakıldığında üreticilerin özellikle kamera modülüne nasıl daha iyi bir görünüm veririz telaşı içinde olduklarını görüyoruz.

Galaxy S23 Ultra’nın öne çıkan özellikleri arasında Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ve 200 megapiksel arka kamerayı görüyoruz. 120Hz tarama hızına sahip kavisli 2K ekranla donatılacak telefonun en güçlü yanlarından biri de S-Pen desteği olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu