Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Google Pixel 6 Serisinden Yeni Haberler Var!

Bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen Google Pixel 6 serisinden yeni haberler var. Cihaz da sabit kamera yer alacağı ortaya çıktı.

He yıl yeni telefon serileri duyuran Google paraya para demiyor. Bu yıl da yeni bir seriyi karşımıza çıkarması beklenen şirket bu hafta gündemden düşmedi. Android 12 ile Pixel telefon kullanıcılarına otomatik uygulama çevirme özelliğini sunacağını duyuran şirket dikkatleri çekiyor. Yıl sonuna kadar Android 12’yi karşımıza çıkarması beklenen şirket, yeni telefon serisi ile de milyonlara ulaşmaya çalışacak. Haftalardır Google Pixel 6 serisi ile haberlerimize konu olan şirket, yeni telefon serisinde sabit kameralar kullanacak ve iyileştirilmiş video performansı sunacak.

Bugün ortaya çıkan detaylar da akıllı telefon serisinin bazı özelliklerinden bahsedildi. Bu özellikler henüz doğrulanmazken sızıntı ya da iddia olarak değerlendirilebilir.

Google Pixel 6
Google Pixel 6

Google Pixel 6 Sabit Kameraya Sahip Olacak

Edindiğimiz bilgilere göre cihazlar da 8MP periskop lens ile birlikte 50MP sensörün yer alacağı iddia ediliyor. Gimbal benzeri bir sabit kameraya sahip olacağı ifade edilen telefon serisinin gelişmiş video performansı sunacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Pixel 5’e kıyasla daha gelişmiş ve iyileştirilmiş bir yapı da karşımıza çıkması beklenen telefon serisi Whitechapel SoC desteğine sahip olacak. İddialara göre Whitechapel SoC, Qualcomm Snapdragon 870 işlemci kadar iyi. 6.67 inç FHD 120Hz ekran ile karşımıza çıkacak olan seri, 5.000mAh bataryaya sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu