Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X5 Lite Hiç de Fena Görünmüyor

OPPO’nun Find X5 serisini hazırlıyor. Serideki telefonlarından biri olan OPPO Find X5 Lite şimdi tüm özellikleriyle karşımızda.

OPPO, mart ayında gerçekleştireceği etkinlikte Find X5 serisinin görücüye çıkaracak. Beklentiler seride OPPO Find X5, Find X5 Pro ve Find X5 Lite modellerinin yer alacağı yönünde. Yeni bir rapora göre Find X5 Lite, bir süre önce Çin’de tanıtılan Reno 7 5G’nin küresel versiyonu olacak. Eğer bu gelişme yakın zamanda sızıntılarla doğrulanırsa, Find X5 Lite, serideki diğer iki telefon olan Find X5 ve X5 Pro’ya benzemeyecek. Yina bir süre önce sızan bazı görsellerde Find X5 ya da X5 Pro’da yamuk görünümlü bir kamera modülünün yer alacağını gördük.

OPPO Reno 7 5G
OPPO Reno 7 5G

Eğer Find X5 Lite, teknik özellikleri ve görünümüyle Reno 7 5G’yi referans alacaksa bu durumda telefonun tüm özelliklerini biliyoruz. Şimdi bunlara göz atalım.

OPPO Find X5 Lite Başlıca Özellikleri

Telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. İşlemci biriminde Snapdragon 778G’nin yer alacağı telefonda ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Arka kamera birimine gelince, burada üç kamera karşımıza çıkıyor. Ana kamerada 64 megapilsellik bir sensör olacak. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek. 65 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı ve 8GB RAM + 128GB dahili depolama göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu