GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRazerTeknoloji

Seni seçtim Pikachu! Razer Pokemon temalı kablosuz kulaklığını tanıttı!

Oyuncu aksesuarı üreticisi Razer, Pokemon temalı yeni kablosuz kulaklığı Pokémon Pikachu true wireless earbuds ile karşımıza çıktı.

Oyuncular için ürettiği aksesuarlar ile tanınan Razer, şimdi Çin’de yepyeni bir kulaklık ürününü tanıttı. Pokémon Pikachu true wireless earbuds adı verilen bu kulaklık, Pokeball şeklindeki bir şarj kutusuyla geliyor. Nintendo ile işbirliğine giden firma, bu doğrultuda geçtiğimiz ay Pokemon temalı mouse, klavye ve mouse pad modellerini de tanıtmıştı. Bu ürünler maalesef ki sadece Çin pazarı ile sınırlandırılmıştı.

Pokémon Pikachu true wireless earbuds modelinin de sadece Çin pazarına özel olacağı söyleniyor. Pokeball şeklinde şarj kutusuna sarı renkte kulaklıklar eşlik ediyor. Kulakiçi formundaki bu kulaklıkta 13 mm sürücüler yer alıyor. Bluetooth 5.0 bağlantısı sayesinde hem Android hem de iOS ile uyumlu olan kulaklık 60 ms‘lik gecikme süresine sahip. Bu sayede PUBG Mobile, Fortnite ve Call of Duty: Mobile gibi rekabetçi mobil oyunlarda gecikmeyi hissetmeyeceksiniz bile.

razer

IPX4 sertifikası sayesinde su geçirmeyen bu kulaklıkta maalesef ki ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Bunun yerine kulaklıkta pasif gürültü engelleme özelliği yer alıyor.

15 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklık 899 yuan yani yaklaşık 120 dolardan 16 Nisan 2020 tarihinden sonra satışa sunulacak. Avrupa ülkelerine ilk etapta gelmeyecek olan kulaklığın Türkiye’ye de satışa sunulup sunulmayacağı ise tam bir muamma.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu