Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Flip 4 Kendini Göstermeye Başladı!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu için bilgiler gelmeye başladı. Galaxy Z Fold 4 çok yakında farklı renklerle karşımıza çıkabilir.

Samsung, 49 renk kombinasyonuyla sunulan Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition’ı geçen yıl piyasaya sürmüştü. Edition konusunda ünlü isimler ile çalışan Güney Koreli firmanın yeni model için yeni planlarının olduğu bugün ortaya çıktı. Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition adını taşıyan bir modelin geleceği söyleniyordu. Bugün ise sızıntıları ile ünlü Ross Young Galaxy Z Flip 4’ün standart ve Bespoke Edition sürümü hakkında bilgiler yayınladı.

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition gibi, müşteriler de telefonun çerçevesi ve arka panelleri için renkler seçerek Flip4 Bespoke Edition’ı özelleştirebilecek.  Daha fazla renk kombinasyonuna sahip olmasının yanı sıra, Samsung Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition’ın yalnızca Avustralya, İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya, Güney Kore ve ABD’de satılacak. Son çıkan söylentiler, bu modelin Avrupa ve Asya’nın önde gelen pazarlarına genişletileceğini gösteriyor. Türkiye pazarı için ise henüz bir bilginin olmadığını belirtelim.

10 Ağustos 2022 tarihinde tanıtılması beklenen yeni katlanabilirlerin amiral gemisi modeli olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Ülkemizde 20.000 TL ve üzerinde satılacağını düşündüğümüz yeni modellerde muhtemelen Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti yer alacak.

Galaxy Z Flip 4
Galaxy Z Flip 4’ün özel sürümleri dikkat çekecek

Android 13 ve One UI 5 ile kutusundan çıkacak olan yeni katlanabilir telefonlarda kamera konusunda da gelişim göreceğiz. Muhtemelen Z Fold 4 modelinde ekran altı kamera teknolojisini göreceğiz. Çok düşük ihtimal olsa da Flip modelinde de ekran altı kameranın kullanılacağı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu