Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobirollerSamsungTeknoloji

J5 Prime kullanıcılarına müjde!!! Samsung eski cihazlarını da unutmuyor…


Samsung 2016 yılında piyasaya çıkardığı J5 Prime için Aralık ayı güvenlik yaması ve sistem optimizasyonlarını içeren güncellemesini yayınladı.

Hepimizin bildiği üzere Koreli teknoloji devi Samsung akıllı telefon piyasasının en iyi isimlerinden biri. Yeni teknolojileriyle dünyanın dört bir yanındaki teknoloji meraklılarını şaşırtmayı başarıyor. Güney Koreli şirket bizleri eski bir modeli olan J5 Prime için verdiği güncellemeyle şaşırttı. Hatırlayacaksınız ki cihaz 3 yıl  önce piyasaya çıktı ve Samsung’un eski kriterlerine göre güncelleme miladı çoktan doldu.

Ancak Samsung cihazına sahip çıktı ve Aralık ayı güvenlik güncellemesinin de olduğu sistem optimizasyonlarını içeren bir güncelleme yayınladı. Güncelleme 325 MB bir boyut ile geliyor. Şirket güncelleme değişikliklerinde yeni özelliklerden de bahsetti. Ama öyle bir şey yok tabi ki. Sadece formalite yazılmış olmalı.  Özet geçecek olursak güncelleme sistem kararlığı ve Aralık ayı güvenlik yamasından başka bir şey içermiyor. Tahminimizce de cihazın aldığı son güncelleme olacak.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde paylaştığımız değişikliklere göz atabilirsiniz.

Eğer sizlerde birer J5 prime sahibiyseniz Cihazınızın ayarlar bölümünden sistem güncellemesini kontrol edebilirsiniz. Eğer güncelleme size gelmediyse korkmanıza gerek yok. Çünkü OTA güncellemeleri kademe kademe yayıldığı için ülkeden ülkeye değişiklikler yaşanabiliyor.

J5 Prime özelliklerini de kısaca özet geçecek olursak FHD çözünürlüğe sahip 5 inç ekran 2400 mAh batarya kapasitesiyle ortaya çıktı. Yazılım olarak da 6.0 sürümünde kaldı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu